Üzleti szerződések

Online útmutató és szerkeszthető iratminták

24 900 Ft
Az ár az áfát (27%) nem tartalmazza.
Cikkszám: 352101
Lapozzon bele!


Szerzők:

dr. Boóc Ádám és dr. Sándor István, a Kelemen, Mészáros, Sándor és Társai Ügyvédi Iroda munkatársai

Megrendelőlap letöltése

Az üzleti sikerek alapfeltétele a jó ötletek mellett a cég működését biztosító háttérfolyamatok hatékony, gördülékeny szervezése. Ennek elengedhetetlen eleme a különböző üzleti szerződések precíz összeállítása. Az üzleti szerződések elkészítésénél elsődleges cél, hogy az abban foglaltak a felek céljait, szándékát a leghívebben tükrözzék, miközben maradéktalanul megfelelnek a vonatkozó jogszabályi előírásoknak is. A jó üzleti szerződésben pontos, logikus és jól átlátható a szolgáltatások leírása, illetve pontosan meg vannak határozva az azok elmaradásához fűződő jogkövetkezmények is.

Miért aktuális most különösen a téma?

Tagadhatatlan tény, hogy a koronavírus komoly, egészségügyi, gazdasági hatásai mellett a szerződéses jogviszonyokra nézve is nagyon komoly következményei vannak. Az útmutatóban ezt a témakört is körbejárjuk, különös tekintettel a vis maior alkalmazására és jogkövetkezményeire.

Miért fontos jogilag megbízható üzleti szerződésekkel dolgozni?

Nem túlzás kijelenteni, hogy üzleti szerződéseink minősége adott esetben a projektek sikerességének motorja – rossz esetben akár fékje – lehet. Kifogástalanul elkészített üzleti szerződésekkel súlyos jogvitáktól óvhatjuk meg cégünket, biztosítjuk ügyleteink jogi szempontból zavartalan lefolyását. Ezzel megalapozhatjuk a partnereinkkel történő kiszámítható gördülékeny együttműködést. De kifogástalan üzleti szerződést összeállítani nem egyszerű.

Online elérhető kiadványunk komplex megoldást kínál az üzleti szerződésekkel kapcsolatos valamennyi problémára. A több mint 50 szerkeszthető szerződésmintát tartalmazó elektronikus gyűjteményt 150 oldalas szakmai anyag egészíti ki, amelyből megismerheti a szerződésekre, szerződéses jogviszonyokra vonatkozó hatályos előírásokat, illetve praktikus gyakorlati tanácsokat kaphat a szerződései elkészítéséhez.

Miért érdemes csomagunkat választania?

  • Mert több mint 50 szerkeszthető szerződésmintát kap, jogilag megbízható forrásból.
  • A kiadvány egy 150 oldalas online útmutatót is tartalmaz, amelyből megismerheti a szerződésekre vonatkozó hatályos előírásokat és gyakorlati szerződéskötési ismereteket szerezhet.
  • Kiadványunkhoz korlátlan szaktanácsadói szolgáltatást biztosítunk, amelynek keretén belül ön annyi kérdést tesz fel szakértőinknek, amennyit csak szeretne.

Kapcsolódó termékek


Szerzők:

dr. Boóc Ádám és dr. Sándor István, a Kelemen, Mészáros, Sándor és Társai Ügyvédi Iroda munkatársai

Kapcsolódó termékek