Üzleti szerződések

19 900 Ft
Az ár az áfát (27%) nem tartalmazza.
Cikkszám: 3521
Szállítási költség (nettó): 1 690 Ft
Lapozzon bele!

Szerzők

dr. Boóc Ádám és dr. Sándor István, a Kelemen, Mészáros, Sándor és Társai Ügyvédi Iroda munkatársai

Az üzleti sikerek alapfeltétele a jó ötletek mellett a cég működését biztosító háttérfolyamatok hatékony, gördülékeny szervezése. Ennek elengedhetetlen eleme a különböző üzleti szerződések precíz összeállítása. Az üzleti szerződések elkészítésénél elsődleges cél, hogy az abban foglaltak a felek céljait, szándékát a leghívebben tükrözzék, miközben maradéktalanul megfelelnek a vonatkozó jogszabályi előírásoknak is. A jó üzleti szerződésben pontos, logikus és jól átlátható a szolgáltatások leírása, illetve pontosan meg vannak határozva az azok elmaradásához fűződő jogkövetkezmények is.

Miért fontos jogilag megbízható üzleti szerződésekkel dolgozni?

Nem túlzás kijelenteni, hogy üzleti szerződéseink minősége adott esetben a projektek sikerességének motorja – rossz esetben akár fékje – lehet. Kifogástalanul elkészített üzleti szerződésekkel súlyos jogvitáktól óvhatjuk meg cégünket, biztosítjuk ügyleteink jogi szempontból zavartalan lefolyását. Ezzel megalapozhatjuk a partnereinkkel történő kiszámítható gördülékeny együttműködést. De kifogástalan üzleti szerződést összeállítani nem egyszerű.

  • Melyek az üzleti szerződésekre vonatkozó legújabb előírások?
  • Milyen felelősséget kizáró és egyéb záradékokat, illetve szerződéses garanciákat érdemes szerepeltetnünk a szerződéseinkben?
  • Mik az elektronikus szerződéskötés szabályai

Legújabb kiadványunk komplex megoldást kínál az üzleti szerződésekkel kapcsolatos valamennyi problémára. A több mint 50 szerkeszthető szerződésmintát tartalmazó elektronikus gyűjteményt 150 oldalas szakmai anyag egészíti ki, amelyből megismerheti a szerződésekre, szerződéses jogviszonyokra vonatkozó hatályos előírásokat, illetve praktikus gyakorlati tanácsokat kaphat a szerződései elkészítéséhez.

Kapcsolódó termékek

Szerzők

dr. Boóc Ádám és dr. Sándor István, a Kelemen, Mészáros, Sándor és Társai Ügyvédi Iroda munkatársai

Kapcsolódó termékek