ÚJDONSÁG A PIACON - POWER-TEK CM 620 ALU

Kanuf 2021-07-29

 

Kedves Olvasó!

 

Ebben az évben most először nyílt lehetőségünk arra, hogy kifejezetten gépészeti felhasználásra szánt egyik újdonságunkat megismertethessük Önökkel. Ezen lehetőségünket megragadva, elérkezettnek láttuk az időt arra, hogy a nemzetközi piacon már bizonyított, ez év szeptemberétől hazánkban is forgalomba kerülő Power-Tek CM 620 Alu elnevezésű ásványgyapot termékünket, amelyet a legfejlettebb gyártástechnológiával rendelkező horvátországi gyárunkban ECOSE® kötőanyaggal állítunk elő, most bemutassuk, részletesen beszámoljunk a termék műszaki tulajdonságairól, felhasználási területéről. A Power-Tek CM 620 Alu a speciális száliránynak köszönhetően rendkívül nagy rugalmasságú ásványgyapot paplan, egyik oldalán üvegszövet erősítésű alumínium fóliával kasírozva. Íves felületekre szerelve nagyon jó kompromisszumot kínál, ugyanis rugalmasságának köszönhetően, könnyen telepíthető, a telepítés után azonban nagy nyomásállóságú felületet kapunk, amely védelmet nyújt a külső behatások ellen. Csővezetékeken alkalmazva (> DN 300), tökéletes hengerfelületet biztosít. Ideális pl.: nagyobb átmérőjű csővezetékek, tartályok hőszigeteléséhez.

 

 

Felhasználása

A terméket a meghatározott műszaki paramétereken belül, hő-, tűz- és hangszigetelésre ajánljuk, tartályok, konténerek, hőtárolók, ipari berendezések-gépek, csővezetékek és távfűtővezetékek esetén.

 

Leírás

A Power-Tek CM 620 Alu a speciális száliránynak köszönhetően rendkívül nagy rugalmassággal rendelkező ásványgyapot paplan, amelyet ECOSE® technológiával kombinálunk.

 

 

 

 

 

További információk

Alkalmazási terület

A terméket a meghatározott mûszaki paramétereken belül, hõ-, tûz- és hangszigetelésre ajánljuk, tartályok, konténerek, hõtárolók, ipari berendezések-gépek, csõvezetékek és távfûtõvezetékek esetén.

Kezelés

A Knauf Insulation termékei nagyon könnyen kezelhetõek és telepíthetõk.

Megfelelõ csomagolóanyagban kerülnek kiszállításra, mely megvédi a terméket a szállítás során, a fenntartható újrahasznosítást is szem elõtt tartva.

Tárolás

A hosszabb távú védelem érdekében javasoljuk, hogy a beltéren, illetve legalább tetõ alatt, ne közvetlenül talajon tárolják. Megfelelõ csomagolóanyagokban szállítjuk a terméket, hogy a szállítás közben szükséges védelem és a fenntartható újrahasznosítási lehetõségek között egyensúlyt teremtsünk. A csomagolás nem alkalmas hosszútávú tárolásra vagy zord idõjárási körülmények elleni védelemre. További termékinformációk minden csomagolási egységen megtalálhatóak.

Amennyiben fedett tároló nem áll rendelkezésre, bontatlan raklap esetén a terméket szabadtéren is lehet tárolni, a gyári kiszállítástól számítva legfeljebb 6 hónapig.

Csapadékos, nagy hõmérsékletingadozást mutató hónapokban nem ajánljuk a kültéri tárolást.

Köszönjük megtisztelõ figyelmét. Amennyiben cikkünk elnyerte tetszését, keresse minden hónapban megjelenõ hírlevelünket.
Ha tervezõként, kivitelezõként, forgalmazóként regisztrálni szeretne adatbázisunkban, látogassa meg honlapunkat:

www knaufinsulation.hu

A Knauf Insulation csapata