Tűzvédelem szaklap + Kalkulátor

59 900 Ft
Az ár az áfát (27%) nem tartalmazza.
Cikkszám: 541092
Lapozzon bele!

Megjelenés:

havonta (évi 12 lapszám)

Formátum:

digitális szaklap online segédletekkel

Terjedelem:

12- 16 oldal

Szerzők:

Nagy János; tűzvédelmi mérnök

Kovács Ferenc; okleveles tűz- és katasztrófavédelmi mérnök

Megrendelőlap letöltése

A tűzvédelmi számítások a hatékony tűzmegelőzési stratégia szerves részét képezik. Nemcsak az módosított OTSZ-t kell ismernünk, hanem a kapcsolódó Tűzvédelmi Műszaki Irányelveket (TvMI-k) és valamennyi tűzvédelmi előírást is. Mindezt pedig a gyakorlatban is alkalmaznunk kell, ami nem kis feladat még egy tapasztalattal rendelkező szakértőnek sem.

 
Excel alapú kalkulátorunk és a hozzá kapcsolódó szolgáltatáscsomag éppen arra hivatott, hogy a lehető leghatékonyabban segítse Önt a munkában, a hatályos jogszabályoknak megfelelően, szerkeszthető iratmintákkal és szaktanácsadással együtt!

A kalkulátor az OTSZ 2020-tól hatályos előírásai, a TvMI-k, és egyéb tűzvédelmi jogszabályok szerint készült. 

Mit kap, ha a Tűzvédelem szaklapot és a kalkulátort együtt rendeli meg?

  • Évi 12 lapszámot digitális formában
  • Kiegészítő szakmai tartalmakat
  • Hozzáférést a szaklap archívumához
  • Kiürítésszámítási kalkulátort és az ehhez kapcsolódó kalkulációs segédletet
  • Kockázati osztályba sorolásra vonatkozó táblázatot
  • Munkabaleseti jegyzőkönyvkitöltő szoftvert
  • Szerkeszthető iratmintákat, amelyek a mindennapi biztonságos és szabályszerű működést segítik elő (pl.: üzembe helyezési nyilatkozat, tűzoltó készülék és vízforrás nyilvántartása, tűzjelző üzemeltetési napló, tűzoltó berendezés időszakos ellenőrzése)
  • Emellett pedig korlátlan szakmai tanácsadást, aminek keretében szakértőink 10 munkanapon belül írásban válaszolnak szakmai kérdéseire

 

A havonta, 12-16 oldalon megjelenő, online szakmai folyóiratunk segítségével megismerheti a tűzvédelemhez kapcsolódó aktualitásokat és változásokat.

Szakértő szerzőink érthető, gyakorlatias formában dolgozzák fel a témát, így szaklapunkból Ön is részletes információkat szerezhet legújabb feladatairól és kötelezettségeiről. Értelmezzük a tűzvédelmet érintő jogszabályok előírásait, szerzőink hatékony útmutatót adnak a követelmények gyakorlati alkalmazására vonatkozóan. Segítségünkkel felkészülhet a szigorú hatósági ellenőrzésekre is.

Kiemelt figyelmet szentelünk az Országos Tűzvédelmi Szabályzat (OTSZ) és a kapcsolódó Tűzvédelmi Műszaki Irányelvek (TvMIk) rendelkezéseinek is.

Megjelenés:

havonta (évi 12 lapszám)

Formátum:

digitális szaklap online segédletekkel

Terjedelem:

12- 16 oldal

Szerzők:

Nagy János; tűzvédelmi mérnök

Kovács Ferenc; okleveles tűz- és katasztrófavédelmi mérnök

Kapcsolódó termékek