Tűzvédelem

33 520 Ft 41 900 Ft
Az ár az áfát (27%) nem tartalmazza.
Cikkszám: 54109
Lapozzon bele!

Megjelenés:

havonta (évi 12 lapszám)

Formátum:

digitális szaklap online segédletekkel

Terjedelem:

12- 16 oldal

 

Megrendelőlap letöltése

A tűzvédelmi előírásoknak való maradéktalan megfelelés érdekében több törvényt és rendeletet kell egyszerre értelmezni és alkalmazni, ami számtalan buktatót rejt magában.

Szakmai folyóiratunkban folyamatosan figyelemmel kísérjük a jogszabályi környezet változását, a legérdekesebb témákat pedig cikksorozatokban ismertetjük.

A laphoz kapcsolódó szolgáltatáscsomag részeként ön szerkeszthető iratmintákhoz is hozzáfér, emellett a tanácsadói szolgáltatás keretein belül annyi kérdést tehet fel szakértőinknek, amennyit csak szeretne. Ráadásul előfizetésének ideje alatt 2 tűzvédelmi témájú webináriumon is ingyenesen részt vehet, melyek terveink szerint az idén változó TvMI-k módosításaival foglakoznak majd.

A havonta, 12-16 oldalon megjelenő, online szakmai folyóiratunk segítségével megismerheti a tűzvédelemhez kapcsolódó aktualitásokat és változásokat.

Szakértő szerzőink érthető, gyakorlatias formában dolgozzák fel a témát, így szaklapunkból Ön is részletes információkat szerezhet legújabb feladatairól és kötelezettségeiről. Értelmezzük a tűzvédelmet érintő jogszabályok előírásait, szerzőink hatékony útmutatót adnak a követelmények gyakorlati alkalmazására vonatkozóan. Segítségünkkel felkészülhet a szigorú hatósági ellenőrzésekre is.

Kiemelt figyelmet szentelünk az Országos Tűzvédelmi Szabályzat (OTSZ) és a kapcsolódó Tűzvédelmi Műszaki Irányelvek (TvMIk) rendelkezéseinek is.

Mit kap, ha megrendeli a Tűzvédelem szakmai folyóiratot?

  • Évi 12 lapszámot digitális formában
  • Szerkeszthető segédleteket
  • Kiegészítő szakmai tartalmakat
  • Hozzáférést az archívumhoz
  • Korlátlan szakmai tanácsadást
  • Ingyenes részvételt 2, tűzvédelmi témájú webináriumon

Ismerje meg további, hasonló témájú szakmai folyóiratainkat is. Ha a Munkavédelem és a Veszélyes Anyagok szaklap is érdekli, csomagban kedvezményesen fizethet elő!

Kuponkódok az online rendeléshez:

  • 2 lap megrendelése esetén: csomag2 -> 20% kedvezmény
  • 3 lap megrendelése esetén: csomag3 -> 30% kedvezmény

Megjelenés:

havonta (évi 12 lapszám)

Formátum:

digitális szaklap online segédletekkel

Terjedelem:

12- 16 oldal

 

Kapcsolódó termékek