Transzferár

14 900 Ft
Az ár az áfát (5%) nem tartalmazza.
Cikkszám: 5014
Szállítási költség (nettó): 1 690 Ft

Szerzők

Fotiadi Ágnes, a LeitnerLeitner Tax Adótanácsadó Kft. Transzferár Üzletág vezetője, a NAV transzferár szakterületének volt vezetője

A nagy nemzetközi szervezetek kiemelt jelentőséget tulajdonítanak a kapcsolt vállalkozások transzferár-kezelésének, a kiemelt kockázatú adózási kérdés hazánkban azonban még kialakulófélben lévő terület. A 2018-ban életbe lépő új iránymutatás következtében módosult a dokumentációs kötelezettség háromszintűvé vált, és a transzferár-nyilvántartási dokumentációt alkotó fődokumentum és helyi dokumentum tartalma is módosult. A transzferár-rendeletben foglalt változásokkal kapcsolatban továbbra is folyamatosan jelennek meg szakmai iránymutatások.

 

Transzferár kézikönyvünkben részletes tájékoztatást nyújtunk az új rendeletben megfogalmazott kötelezettségekről, és bemutatjuk a témával kapcsolatos jogszabályokat is.

 

150 oldalas kézikönyvünkből nemcsak a jogszabályi kötelezettségeivel és a hazai, valamint nemzetközi szabályozási környezettel lehet tisztában, hanem egyes módszerekkel is, amiket példákon keresztül sajátíthat el. Ezen kívül bepillantást nyerhetnek az ellenőrzési módszerekbe is, megtudhatják, hogy mely nyilvántartásokra és hogyan kell külön figyelni, valamint a jogesetek bemutatása során azt is megtudhatják ügyfeleink, hogy milyen lehetőségek adódnak az adózók számára a transzferár nyilvántartás ellenőrzése során.

Miért érdemes Transzferár kézikönyvünket választania?

✓Mert első kézből értesülhet a transzferár szabályozásáról és ellenőrzéséről, kézikönyvünk frissítései naprakész információkkal szolgálnak.

✓ Mert szerzőnk, Fotiadi Ágnes, a NAV főosztályvezetőjeként ezt a területet felügyeli.

✓Mert kiadványunkkal bepillantást nyerhet az ellenőrzési módszerekbe, megtudhatja, hogy mely nyilvántartásokra és hogyan kell külön figyelni, mindezt jogeseteken keresztül.

 

Rendelje meg kézikönyvünket, hogy felkészülten, az előírásoknak megfelelően tudjon szakmai döntéseket hozni!

 

Kapcsolódó termékek

Szerzők

Fotiadi Ágnes, a LeitnerLeitner Tax Adótanácsadó Kft. Transzferár Üzletág vezetője, a NAV transzferár szakterületének volt vezetője

Kapcsolódó termékek