Transzferár kézikönyv

A transzferár-előírások gyakorlati alkalmazása példákkal, közérthető magyarázatokkal és ellenőrzőlistákkal

24 900 Ft
Az ár az áfát (5%) nem tartalmazza.
Cikkszám: 5014
Szállítási költség (nettó): 1 690 Ft
Lapozzon bele!

Formátum:

kézikönyv

Szerző:

Fotiadi Ágnes, a LeitnerLeitner Tax Adótanácsadó Kft. Transzferár Üzletág vezetője, a NAV transzferár szakterületének volt vezetője

A nagy nemzetközi szervezetek kiemelt jelentőséget tulajdonítanak a kapcsolt vállalkozások transzferár-kezelésének, a kiemelt kockázatú adózási kérdés hazánkban azonban még most is folyamatosan változik:a transzferár nyilvántartási dokumentációs kötelezettség nemrég vált háromszintűvé, a dokumentációt alkotó fődokumentum és helyi dokumentum tartalma is módosult.

Transzferár kézikönyvünkben részletes tájékoztatást nyújtunk az új rendeletben megfogalmazott kötelezettségekről, és bemutatjuk a témával kapcsolatos aktuális jogszabályokat is.

218 oldalas kézikönyvünkből nemcsak a jogszabályi kötelezettségeivel és a hazai, valamint nemzetközi szabályozási környezettel ismertetjük meg, hanem egyes módszereket is részletesen bemutatunk, amiket példákon keresztül sajátíthat el. Ezen kívül bepillantást nyerhet az ellenőrzési módszerekbe is, megtudhatja, hogy mely nyilvántartásokra és hogyan kell figyelni, valamint azt is, hogy milyen lehetőségek adódnak az adózók számára a transzferár-nyilvántartás ellenőrzése során.

Miért érdemes Transzferár kézikönyvünket választania?

Mert első kézből értesülhet a transzferár szabályozásáról és ellenőrzéséről, kézikönyvünk frissítései naprakész információkkal szolgálnak.

Mert szerzőnk, Fotiadi Ágnes, a NAV főosztályvezetőjeként a szakterület egyik legelismertebb hazai képviselője.

Mert kiadványunkban bepillantást nyerhet az ellenőrzési módszerekbe, megtudhatja, hogy mely nyilvántartásokra és hogyan kell külön figyelni, mindezt jogeseteken keresztül.

Rendelje meg kézikönyvünket, hogy felkészülten, az előírásoknak megfelelően tudjon szakmai döntéseket hozni!

Formátum:

kézikönyv

Szerző:

Fotiadi Ágnes, a LeitnerLeitner Tax Adótanácsadó Kft. Transzferár Üzletág vezetője, a NAV transzferár szakterületének volt vezetője

Kapcsolódó termékek