Számviteli és Adózási Tanácsadó

Könyvelőknek, gazdasági és pénzügyi vezetőknek, bérszámfejtőknek szóló folyóirat ingyenes tanácsadással, Online Dokumentumtárral és ingyenes kreditpontos képzésekkel

 

39 900 Ft
Az ár az áfát (27%) nem tartalmazza.
Cikkszám: 54101
Lapozzon bele!

Megjelenés:

havonta (évi 11 lapszám)

Formátum:

digitális szaklap online segédletekkel

Terjedelem:

24-30 oldal

 

Most egyetlen szolgáltatáscsomaggal összegyűjtheti kötelező kreditpontjait!

És minden eddiginél könnyebben nyomon követheti a pénzügyi és számviteli változásokat is.

A mérlegképes könyvelőknek minden továbbképzési évben legalább 16, az adótanácsadóknak, adószakértőknek és okleveles adószakértőknek pedig 20 kreditpontot kell minősített szakmai továbbképzéseken összegyűjtenie. Ez bizony nem egyszerű, és akkor még nem is beszéltünk a pénzügyi, számviteli előírások állandó változásaink nyomon követéséről, értelmezéséről. De itt a segítség!

A Számviteli és Adózási Tanácsadó c. szakmai folyóiratunk és a köré épülő térítésmentes szolgáltatásaink ugyanis pótolhatatlan segítséget nyújtanak majd a pénzügyi-számviteli előírások változásainak nyomon követésében. Amennyiben pedig bármilyen adónemmel, járulékkal vagy azok számviteli elszámolásával kapcsolatos kérdése lenne, az ingyenesen és korlátlan alkalommal igénybe vehető szakmai tanácsadói szolgáltatásunk keretében a szakértőink 48 órán belül megválaszolják kérdéseit. Segítségére lesz a folyamatosan bővülő és naprakész Online Dokumentumtárunk is, ahol számos azonnali használatra kész és szerkeszthető iratmintát talál.

És a hab a tortán: előfizetőinknek ingyenes részvételt biztosítunk azon akkreditált képzéseinken is, melyeken össze tudják gyűjteni a szükséges számú kreditpontot.

Milyen előnyöket biztosít a Számviteli és Adózási Tanácsadó c. szaklap?


Garantált kreditpontok!

A Számviteli és Adózási Tanácsadó szaklap a mérlegképes könyvelők számára 2 elszámolható kreditpontot jelent. A szolgáltatáscsomag előfizetői ingyenesen vehetnek részt olyan akkreditált képzéseken is, ahol a fennmaradó kreditpontokat megszerezhetik. A képzések témáiról külön értesítést küldünk.

 

Korlátlan szaktanácsadói szolgáltatás!

Előfizetőink kérdéseit a szakértőink 48 órán belül, részletesen, írásban válaszolják meg.

 

Állandó hozzáférés a folyamatosan bővülő Online Dokumentumtárunkhoz!

A Kiadó honlapján elérhető Online Dokumentumtár – melyet a változó előírásoknak megfelelően folyamatosan naprakészen tartunk és bővítünk – számos azonnal használható, szerkeszthető segédlettel segíti Önt.

 

Folyamatosan bővülő Archívum!

Az Archívumban megtalálja a korábbi lapszámainkat és az előfizetői kérdésekre adott szakértői válaszokat is.Megjelenés:

havonta (évi 11 lapszám)

Formátum:

digitális szaklap online segédletekkel

Terjedelem:

24-30 oldal

 

Kapcsolódó termékek