Sikeres vezetők modern eszköztára

Kézikönyv bevált módszerekkel, konkrét vállalati példákkal és mintadokumentumokkal

39 900 Ft
Az ár az áfát (27%) nem tartalmazza.
Cikkszám: 51192
Szállítási költség (nettó): 3 490 Ft

Formátum:

nyomtatott és digitális szakkönyv online segédletekkel

 

Miért ajánljuk kiadványunkat?

Az elmúlt hónapok gyökeresen megváltoztatták életünket és munkánkat. A digitalizáció és a home office robbanásszerű terjedése, illetve a jelenlegi átmeneti helyzet új, eddig ismeretlen kihívásokat teremtett – és teremt folyamatosan. Ez a vezetők szerepét is a korábbitól eltérő megvilágításba helyezte: egészen mást jelent ma jó vezetőnek lenni, mint néhány hónappal ezelőtt.

Szinte soha nem tapasztalt módon értékelődött fel a világos és átlátható vezetői kommunikáció, a beosztottak felé történő folyamatos visszacsatolás és motiváció, a lényegre törő stratégiai tervezés és a változásmenedzsment szerepe. A vállalkozások idei életében döntő jelentősége lesz annak, hogy a cégek vezetői mennyire tudják felszívni magukat, és milyen gyorsan tudnak alkalmazkodni a megváltozott körülményekhez.

Amivel még foglalkozunk:

Az élet a nehéz gazdasági körülmények ellenére nem áll meg. Üzleti terv és éves vállalati stratégia kialakítása, projektmenedzsment, éves értékelések, bértárgyalások és egyéb üzleti alkuk, delegálás, a munkatársak folyamatos motiválása – csupa olyan feladat, amellyel minden vezető pozícióban dolgozó menedzsernek nap mint nap szembe kell néznie. Az igazi segítség ilyenkor más vállalatoknál már jól bevált módszereket és gyakorlati tippeket, azonnal alkalmazható megoldásokat megismerni. Legújabb kiadványunk éppen ezt a célt szolgálja.


A sikeres céges működés különféle szakterületeinek – vállalati menedzsment, pénzügyek, munkajog, adatvédelem, coaching – legkiválóbb hazai képviselőiből álló szakértői csapatunk most egy egyedülálló vezetői eszközárat ad az Ön kezébe!

 

Mit tartalmaz pontosan a kézikönyv és a hozzá kapcsolódó iratmintatár?

KÉZIKÖNYV – bevált módszerekkel, konkrét vállalati példákkal

-  Vezetési modellek (GROW, TQM, JIT, tanulószervezeti megközelítés), win-win tárgyalástecnika, a projektmenedzsment gyakorlati kérdései, testre szabott bónuszszerződések, krízis- és a változásmenedzsment stb.

-  Minden fejezet lényegre törő információval és gyakorlati tudással szolgál olyan vezetőknek, akiknek nincs idejük többszáz oldalas tanulmányok elolvasára!

-  Az egyes témaköröket jól bevált módszerek, vállalati esettanulmányok egészítik ki.

 

IRATMINTATÁR - szerkeszthető dokumentumokkal, ellenőrzőlistákkal, segédletekkel

-  Munkavállalók éves értékeléséhez kapcsolódó dokumentumok

-  Segédlet az éves munkaterv összeállításához

-  Projektmenedzsment kapcsolódó segédletek: projektterv, időterv, költségcontrolling táblázatok

-  Béren kívüli juttatásokhoz kapcsolódó segédletek, cafeteria szabályzatok

 

Milyen előnyöket biztosít Önnek a Sikeres vezetők modern eszköztára?

A csomag segítségével:

  • Elsajátíthat különböző vezetői-, és motivációs technikákat, megismerkedhet a szervezetfejlesztés módszereivel és még sok más témakörrel, amelyek sikerre vezethetik vállalatát.
  • Online iratmintatárunkban számos szerkeszthető dokumentum, ellenőrzőlista, segédlet található.

Kapcsolódó termékek

Formátum:

nyomtatott és digitális szakkönyv online segédletekkel

 

Kapcsolódó termékek