Prezentációkészítés a gyakorlatban

39 900 Ft
Az ár az áfát (27%) nem tartalmazza.
Cikkszám: 824612


Információ

Online képzés
2019-02-19 00:00 - 2019-04-02 00:00

Kinek ajánljuk
E-szeminárium cégvezetők, projektvezetők, és mindazok számára, akik előadásaikat hatásos és látványos támogatás mellett kívánják előadni

Tematika
1. lecke – PowerPoint, LibreOffice 5 – Alapfunkciók, képernyő elemei, fájlkezelés, nézetek
Ebben a leckében tárgyaljuk a PowerPoint alkalmazási területeit, a program indítását, a felhasználói felület elemeit, használatát, testreszabását, vagyis munkastílusunknak megfelelő átalakítását. Bemutatjuk a különféle megjelenítési üzemmódokat. Ismertetjük a bemutató-készítés menetét, szempontjait. Mindez hogyan oldható meg az Office 365 használatával? Mik a különbségek (új előfizetési rendszer stb.)?

2. lecke – Prezentáció létrehozása, dia beszúrása, diaelrendezés módosítása
Ebben a leckében ismertetjük a szöveg bevitelét, bemutató kezelését normál és vázlat nézetben. Hogyan oldhatjuk meg ezeket a nyílt forráskódú szoftverekben, például a LibreOffice 5 Impress programjával?

3. lecke – Formázás, szöveg, képek, vonaltípusok, objektumok módosítása
Ezek típusától függően is beállíthatók egyes tulajdonságaik, de több tulajdonság az eltérő objektumokon is hasonló módon alkalmazható. LibreOffice 5 Impress megoldások.

4. lecke – Grafika, táblázatok, diagramok alkalmazása
Tárgyaljuk ezek kialakítási módját, alkalmazási területeit. Kitérünk az Office 2016-ban, illetve az Office 365-ben megjelent új diagramtípusokra is.

5. lecke – Diavetítési effektusok, a bemutató lejátszása
A bemutató lejátszásával kapcsolatos tudnivalókat mutatjuk be, köztük az Office 2016-tal megjelent előadói nézetet. A Microsoft felhős megoldása. Együttműködés a OneDrive meghajtón keresztül. Kapcsolat fenntartása okos eszközökön. Az Office PowerPoint mobilapp (elérhető iOS, Android és Microsoft rendszereken is).

6. lecke – Bevezetés a Prezi használatába
Miben más? A Prezi (Prezi.com) online elérhető, flash alapú, bemutató készítő szoftver, mely ráadásul magyar termék (2007). Az ötletet, témát helyezi a középpontba, körülötte, az asztalon rendezi el a kapcsolódó tartalmakat (a bemutatóban megjeleníthető multimédiás elemeket). Jelenleg már több mint 75 milliónyian használják.
Lineáris gondolkodás helyett gondolati térkép. A prezentációkészítés lépései. A vizuális koncepció.

7. lecke – Prezi-prezentáció készítése
Elkészítünk egy egyszerű prezentációt lépésről lépésre. A téma egy mindenkit érint(het)ő kérdés, egy ház felépítése.

Információ

Online képzés
2019-02-19 00:00 - 2019-04-02 00:00