Műszaki Ellenőr

Magazin magasépítéssel, mélyépítéssel, épületvillamossággal és épületgépészettel foglalkozó szakemberek részére

62 900 Ft
Az ár az áfát (27%) nem tartalmazza.
Cikkszám: 57004
Szállítási költség (nettó): 4 490 Ft
Lapozzon bele!

Megjelenés:

évi 10 lapszám

Formátum:

nyomtatott és digitális magazin online segédletekkel

Terjedelem:

52 oldal

 

Megrendelőlap letöltése

Tájékozódjon az építőparti szakembereket foglalkoztató legaktuálisabb témákról hiánypótló szakmai folyóiratunkból!

A hazai piacon egyedülálló, 52 oldalas Műszaki Ellenőr magazin – első számú információforrásként – magasépítéssel, mélyépítéssel, épületvillamossággal és épületgépészettel foglalkozó szakembereknek segít abban, hogy a megváltozott jogszabályi környezetben is sikeresen végezhessék munkájukat. A Műszaki Ellenőr közérthetően segít eligazodni a jogszabályok és a változó előírások között, eloszlatja a tévhiteket, és teret ad a szakma meghatározó képviselőinek, hogy elmondhassák észrevételeiket, véleményüket a változásokról. Magazinunk egyaránt tartalmazza az egyes szakági információkat és a műszaki ellenőrökre felelősségét taglaló előírások magyarázatát.

A magazin elsősorban a műszaki ellenőröknek szól. Szaklapunkat azonban az építőipar és az ingatlanügy területén dolgozó bármely szakember – tervező, kivitelező, felelős műszaki vezető – is nagy haszonnal forgathatja. A lapban található rovatok lefedik a szakági témaköröket – épületgépészet, épületvillamosság, magasépítés, mélyépítés –, a szakcikkek segítik a műszaki ellenőröket és más építőipari szakmagyakorlókat napi feladataik és kötelezettségeik szakszerű teljesítésében, elismert szakértők által összeállított gyakorlatias cikkeken, esettanulmányokon, a szakma meghatározó és elismert képviselőivel készült interjúkon, szerkeszthető dokumentumokon és interaktív olvasói fórumon keresztül.

Miben segíti Önt az évi 10 alkalommal megjelenő Műszaki Ellenőr magazin?

  • Lapunk első számú információforrás az építőipar területén tevékenykedő valamennyi szakember számára.
  • Igyekszik eloszlatni a tévhiteket, és teret ad a szakma meghatározó képviselőinek – a szakmagyakorlók, a jogalkotók és az építőipari szakmai szervezetek képviselőinek –, hogy elmondhassák észrevételeiket, véleményüket a tervezett és a már megjelent változásokkal kapcsolatban.
  • A gyakorlatban értelmezi a jogszabályi szövegeket, műszaki normákat és szabványokat
  • Szerzői gyakorló műszaki ellenőrök, építésügyi műszaki szakértők
  • Bemutatja az előkészítő munkákat (tervdokumentációkkal kapcsolatos feladatok, engedélyezési eljárások stb.)
  • Szerkeszthető mintadokumentumokat ad az új Ptk. előírásai szerint (szerződések, felhívások, teljesítésigazolás, jelenléti ívek, építési napló, jegyzőkönyvek)
  • Ingyenes szaktanácsadói szolgáltatást biztosít: írja meg kérdését az [email protected] email címre, és szakértő szerzőink pár napon belül személyre szabott, írásos választ adnak Önnek!
  • Az előfizetéshez 3 db ingyenes webinárium is jár. Előfizetésének ideje alatt Ön jogosult három, a magazin témájához kapcsolódó webináriumon való ingyenesen

Megjelenés:

évi 10 lapszám

Formátum:

nyomtatott és digitális magazin online segédletekkel

Terjedelem:

52 oldal

 

Kapcsolódó termékek