Munkavédelem, Tűzvédelem és Veszélyes Anyagok szaklap + kalkulátor

121 360 Ft
Az ár az áfát (27%) nem tartalmazza.
Cikkszám: 541095411054113
Elfogyott

Munkavédelem

 Folyóiratunk segítségével  tájékozódhat munkavédelmi kötelezettségeiről, megismerheti a biztonságos munkakörnyezet kialakításának szabályait és gyakorlati tanácsokat kaphat a munkabalesetek elkerülésére vonatkozóan. Ha azonban mégsem sikerül minden veszélyforrást kiküszöbölni, munkabaleseti jegyzőkönyvkitöltő szoftverünk segíti önt a munkabalesetek pontos dokumentálásában.

Tűzvédelem

A tűzvédelmi előírásoknak való maradéktalan megfelelés érdekében több törvényt és rendeletet kell egyszerre értelmezni és alkalmazni, ami számtalan buktatót rejt magában.

Szakmai folyóiratunkban folyamatosan figyelemmel kísérjük a jogszabályi környezet változását, a legérdekesebb témákat pedig cikksorozatokban ismertetjük.

Veszélyes Anyagok

Már megszokhattuk, hogy a veszélyes anyagok világában mindig történik valami és ez az utóbbi időszakban sincs másként. Áprilisban például a veszélyes keverékek bejelentéséhez kapcsolódóan megszűnt a vezetett dossziékészítés, a REACH rendelet kapcsán folyamatosan merülnek fel újabb és újabb apró módosítások, és a járvány lecsengésével egyre közelebb kerülünk a kémiai biztonságról szóló törvény módosításának benyújtásához is.