Munkaügyi koordinátor – Január végén megtartottuk a tantermi napot

Fórum Média 2020-02-06

Munkaügyi koordinátor képzésünk immár nyolcadik kurzusát indítottuk el tavaly év végén, melynek tantermi napját 2020. január 28-án tartottuk a CEU Konferencia Központban.

Volt miről beszélni, hiszen 2020. január 1-jével emelkedett a minimálbér és a garantált bérminimum összege és változtak egyes társadalombiztosítási előírások is.

Így az elektronikus tananyag áttekintése és a felmerült résztvevői kérdések megválaszolása mellett kiváló előadónk, dr. Palotay Pálma részletesen foglalkozott a legfrissebb munkaügyi jogszabályváltozásokkal. Emellett szóba került az is, hogyan készülhetnek fel a munkáltatók a 2020-as hatósági ellenőrzésekre.

A résztvevők véleményei magukért beszélnek, ezért álljon itt néhány mondat, melyeket ők osztottak meg velünk az értékelőlapokon:

„Hasznos, gyakorlati életben jól alkalmazható. A gyakorlati példákkal színesebb az előadás, valamint a tananyag.”

„Tetszettek a példák, amiket az előadó felhozott a való életből.”

„Ajánlani tudom a képzést mindazok részére, akiket érdekel a munkaügy, illetve a jogszabályi háttér.”

„Hasznosnak éreztem, különösen a gyakorlati eseteket.”

„Jól felépített segédanyag és tantermi előadás.”

„Tökéletesen elégedett vagyok, máskor is szívesen jövök.”

„Gyakorlatorientált tananyag naprakész ismeretekkel. Nagyon tetszett, hogy az év eleji változásokat már implementálta is az előadó”

A képzés részeként a résztvevők megkapták Munkaügyi Kódex c. kiadványunkat is, melyben részletesen foglalkozunk a munka törvénykönyve és a kapcsolódó jogszabályok értelmezésével.

Köszönjük a részvételt és reméljük, hogy a következő kurzus résztvevői is hasonló elégedettséggel távoznak majd.

Petren Ágnes

Vezető szerkesztő