Munkaügyi Kódex

Munkajogi előírások átfogó, közérthető magyarázata esettanulmányokkal, szerkeszthető mintadokumentumokkal és online segédletekkel

Összehasonlítás
39 900 Ft
Az ár az áfát (27%) nem tartalmazza.
Cikkszám: 51103
Szállítási költség (nettó): 3 490 Ft
Lapozzon bele!

Formátum:

nyomtatott és digitális kapcsos könyv online segédletekkel

 

 

A folyóiratot a Pénzügyminisztérium a könyvviteli szolgáltatást végzők továbbképzéséhez kapcsolódó szakmai kiadványok kreditpont-minősítési eljárása során 1 kreditpontra értékelte.

Megrendelőlap letöltése

Az Optimum csomag tartalma:

  • A kézikönyv nyomtatott és digitális formában
  • Online segédletek, szerkeszthető iratminták
  • Kiegészítő szakmai tartalmak
  • Korlátlan szakmai tanácsadás
  • Ingyenes részvétel a témához kapcsolódó 2 db online képzésen

 

Idén a munkaügyi ellenőrzések az építőiparra, illetve a személy- és vagyonvédelmi, valamint takarítási tevékenységet folytató munkáltatókra fókuszálnak. Ettől függetlenül az év során bármikor, bármely szektorban ellenőrizhetik az alapvető foglakoztatási szabályokat, különös tekintettel a harmadik országbeli állampolgárok szabálytalan munkavégzésére.

Kiadványunk megkönnyíti a jogszabályi környezet alakulásának követését, ami a jelenlegi járványügyi helyzetben egyik pillanatról a másikra változhat. Emellett a szakkönyvből tájékozódhat többek között a munkaszerződés kötelező tartalmáról, a munka- és pihenőidőre vonatkozó szabályokról, a bérpótlékok rendszeréről, valamint a felmondási tilalmakról és korlátozásokról, valamint a 2021-es munkaügyi ellenőrzésekről is.

Igyekszünk megoldásokat és tanácsokat adni a jelenlegi járványügyi helyzet átvészeléséhez is, ráadásul a munkajogi vonatkozások mellett foglalkozunk az adatvédelmi és a szerződéses jogi aspektusokkal is.

Hogy segítsünk önnek eligazodni a jogszabályok erdejében, szeretnénk figyelmébe ajánlani szakmai kiadványunkat és a hozzá kapcsolódó szolgáltatáscsomagot!

Cserelapos kiadványunkban munkajogi szakértőnk részletes és érthető magyarázatokkal szolgál a legújabb előírásokról, ezáltal nem pusztán a jogszabályok száraz bemutatását kapja kézhez az Olvasó. A munkajogi jogszabályok gyakorlati alkalmazása számos jogértelmezési problémát vet fel. A Munkaügyi Kódex gyakorlati példákkal, esettanulmányokkal és bírósági határozatokkal garantálja, hogy Ön cége mindennapi működése során is jól hasznosítható, közérthető választ kapjon a témával kapcsolatos bármilyen kérdésére, problémájára.

Ezt elősegítendő, a kiadványhoz ingyenes tanácsadás is jár, amely során Ön a témával kapcsolatos egyéni kérdéseire szakértő ügyvédünktől kap közérthető, írásos választ.

Kiadványunkban hangsúlyos szerepet kap a munkaügyi ellenőrzés kiemelt területeinek és esetleges jogkövetkezményeinek bemutatása is. Így szó esik többek között:

  • a munkaszerződés, a vállalkozói, megbízási, bedolgozói szerződés kötelező elemeiről, illetve különbségeiről;
  • a "feketemunka" büntetőjogi szankcióiról;
  • a szabadság jogszerű kiadásáról;
  • a színlelt szerződésekről és az ezekhez kapcsolódó adóellenőrzésről.

nyomtatványminták a jogszabályi előírásoknak maradéktalanul megfelelnek, jogilag megbízhatóak, gyorsan és egyszerűen kitölthetőek, segítségükkel pedig Ön is eredményesen készülhet fel a munkaügyi ellenőrzésekre.

A szolgáltatáscsomag részeként ön megkapja a kézikönyvet digitális formában, korlátlan szakmai tanácsadással és online kiegészítő szakmai tartalmakkal.

 

Miért érdemes megrendelnie a Munkaügyi Kódex Optimum verzióját?

✔ Mert jogszabályi környezet változásainak követése mellett a rendelkezések gyakorlati alkalmazásához is segítséget nyújtunk

✔ Mert a szolgáltatáscsomag részeként letölthető segédletekhez, szerkeszthető munkaügyi iratmintákhoz is hozzáfér.

✔ Ráadásul korlátlan számú munkajogi kérdést tehet fel szakértőnknek és a kézikönyvet online, lapozható formában is olvashatja.

 

 

 

 

Formátum:

nyomtatott és digitális kapcsos könyv online segédletekkel

 

 

Kapcsolódó termékek