Munkaügyi Kódex

 

Most 20% kedvezménnyel

39 920 Ft 49 900 Ft
Az ár az áfát (27%) nem tartalmazza.
Cikkszám: 51103
Szállítási költség (nettó): 3 490 Ft
Lapozzon bele!

Formátum:

nyomtatott és digitális kapcsos könyv online segédletekkel

Szerző:

Dr. Gáspárné dr. Szokol Márta; egyéni ügyvéd, szakterülete: munkajog.

 


Megrendelőlap letöltése

A kiadványt a Pénzügyminisztérium a könyvviteli szolgáltatást végzők továbbképzéséhez kapcsolódó szakmai kiadványok kreditpont-minősítési eljárása során 1 kreditpontra értékelte.
Iktatószám: PM/313-23/2020.

Tudja ön, hogy mit tehet munkáltatóként, ha munkavállalója különös méltánylást érdemlő személyi, családi vagy elháríthatatlan ok miatt van távol?

Amennyiben a munkavállaló az óvodás- vagy iskoláskorú gyermeke felügyeletének biztosítása céljából marad otthon és munkáját nem tudja távolról elvégezni, az ebbe a kategóriába esik. Erre az időtartamra a dolgozót távolléti díj nem illeti meg.

A munkavállaló ilyen esetben köteles a munkáltatót tájékoztatni és igazolni a távollét okát. Ha nem teszi, az kötelezettségszegésnek minősülhet, amely akár az azonnali hatályú felmondással történő megszüntetés lehetőségét is maga után vonhatja.

Szakkönyvünkben ilyen és hasonló esetekről is olvashat, emellett azonnal használható, szerkeszthető iratmintákhoz fér hozzá és igénybe veheti a korlátlan tanácsadói szolgáltatást is.

 

A Munkaügyi Kódex Optimum verzió tartalma:

 • A kézikönyv nyomtatott és digitális formában
 • Online segédletek, szerkeszthető iratminták
 • Kiegészítő szakmai tartalmak
 • Korlátlan szakmai tanácsadás

Cserelapos kiadványunkban munkajogi szakértőnk részletes és érthető magyarázatokkal szolgál a legújabb előírásokról, ezáltal nem pusztán a jogszabályok száraz bemutatását kapja kézhez az Olvasó. A munkajogi jogszabályok gyakorlati alkalmazása számos jogértelmezési problémát vet fel. A Munkaügyi Kódex gyakorlati példákkal, esettanulmányokkal és bírósági határozatokkal garantálja, hogy Ön cége mindennapi működése során is jól hasznosítható, közérthető választ kapjon a témával kapcsolatos bármilyen kérdésére, problémájára.

Ezt elősegítendő, a kiadványhoz ingyenes tanácsadás is jár, amely során Ön a témával kapcsolatos egyéni kérdéseire szakértő ügyvédünktől kap közérthető, írásos választ.

Kiadványunkban hangsúlyos szerepet kap a munkaügyi ellenőrzés kiemelt területeinek és esetleges jogkövetkezményeinek bemutatása is. Így szó esik többek között:

 • a munkaszerződés, a vállalkozói, megbízási, bedolgozói szerződés kötelező elemeiről, illetve különbségeiről;
 • a "feketemunka" büntetőjogi szankcióiról;
 • a szabadság jogszerű kiadásáról;
 • a színlelt szerződésekről és az ezekhez kapcsolódó adóellenőrzésről.

A nyomtatványminták a jogszabályi előírásoknak maradéktalanul megfelelnek, jogilag megbízhatóak, gyorsan és egyszerűen kitölthetőek, segítségükkel pedig Ön is eredményesen készülhet fel a munkaügyi ellenőrzésekre.

A szolgáltatáscsomag részeként ön megkapja a kézikönyvet digitális formában, korlátlan szakmai tanácsadással és online kiegészítő szakmai tartalmakkal.

 

Miért érdemes megrendelnie a Munkaügyi Kódex Optimum verzióját?

✔ Mert jogszabályi környezet változásainak követése mellett a rendelkezések gyakorlati alkalmazásához is segítséget nyújtunk

✔ Mert a szolgáltatáscsomag részeként letölthető segédletekhez, szerkeszthető munkaügyi iratmintákhoz is hozzáfér.

✔ Ráadásul korlátlan számú munkajogi kérdést tehet fel szakértőnknek és a kézikönyvet online, lapozható formában is olvashatja.


Hogyan érvényesítheti az előfizetéssel járó 1 kreditpontot?

 1. Kattintson az alábbi linkre:

https://penzugyiszakkepzes.kormany.hu/kiadvanyok-regisztracioja

 1. Töltse ki a „Kiadványok regisztrációja” üres adatmezőit, a kiadványunkat [Munkaügyi Kódex - Fórum Média Kiadó] a lenyíló menüsorból lehet kiválasztani.
 2. Írja be a kiadványról szóló számla egyedi azonosítóját, a számlán szereplő kiadványok számát, valamint a vásárlás dátumát.
 3. Küldje el a kiadvány befizetéséről szóló számla másolatát is („Számla szkennelt képe”, Tallózás funkció használata).
 4. Kattintson az Elküld gombra

Formátum:

nyomtatott és digitális kapcsos könyv online segédletekkel

Szerző:

Dr. Gáspárné dr. Szokol Márta; egyéni ügyvéd, szakterülete: munkajog.

 

Kapcsolódó termékek