Munkajogi Szolgáltatáscsomag

49 900 Ft
Az ár az áfát (27%) nem tartalmazza.
Cikkszám: 54105
Szállítási költség (nettó): 4 490 Ft
Lapozzon bele!

Formátum:

Szolgáltatáscsomag szerkeszthető segédletekkel, korlátlan szakmai tanácsadással, valamint nyomtatott és digitális szaklappal

A szaklap minden hónapban megjelenik.

A szaklap terjedelme:

16 oldal

A munka világában akkor is nagyon gyorsan követik egymást az események, ha éppen nem küzdünk egy világméretű pandémiával. Mivel azonban az utóbbi másfél-két évben kis túlzással napról napra változott a helyzet, ezt a jogszabályok módosításával kellett lekövetni.

Egymás után jelentek meg a veszélyhelyzeti szabályozások, pl. a harmadik országbeli állampolgárok foglalkoztatására, vagy a távmunkára vonatkozóan.

Emellett az új helyzetben érdemes újra áttekinteni az örökzöld témákat is, mint például a munkaidőkeret, amelynek a szabályozásában egy AB határozat folyományaként módosítások várhatóak, illetve a munkáltatói és munkavállalói kárfelelősség kérdése.

Hogy segítsünk önnek a folyamatosan változó jogszabályi környezet monitorozásában, szeretnénk figyelmébe ajánlani Munkajogi Szolgáltatáscsomagunkat.

Miért érdemes előfizetnie? Mert...

  • teljes jogbiztonságot nyújtó információt kap, nyugodtan hagyatkozhat kiváló szakértőink, dr. Gáspárné dr. Szokol Márta ügyvéd, munkajogász, dr. Palotay Pálma munkajogi szakjogász és Dr. Nemeskéri Gyula okleveles munkaszervezési, szervezetfejlesztési szakértő több évtizedes tapasztalatára.
  • honlapunkon keresztül, saját jelszó segítségével hozzájuthat 90 db iratmintához, szerkeszthető Word formátumban.
  • az előfizetés ideje alatt korlátlan számú munkajogi kérdést tehet fel szakértőinknek, akik 10 munkanapon belül, írásban, részletesen válaszolnak önnek.

Mit kap, ha megrendeli a Munkajogi Szolgáltatáscsomagot?

  • Word formátumú, azonnal a cégére szabható, szerkeszthető munkaügyi dokumentumokat.
  • Korlátlan szakmai tanácsadást, amely keretein belül annyi kérdést tesz fel szakértőinknek, amennyit csak szeretne.
  • Ingyenes részvételi lehetőséget 2 db munkajogi témájú webináriumra.
  • A Munkajog szaklap éves előfizetését nyomtatott és digitális formában.
  • Kiegészítő szakmai tartalmakat, cikkeket, részletes útmutatókat.
  • Hozzáférést a folyóirat digitális archívumához, 2016-ig visszamenőleg.
  • A mérlegképes könyvelői képzés keretein belül az előfizetéssel 1 kreditpont gyűjthető!

A Munkajog szaklap segítségével Ön időben informálódhat a tervezett és elfogadott módosításokról, kényelmesen felkészülhet a változásokra, cégében megteheti a szükséges lépéseket, és nyugodtan várhatja a munkaügyi ellenőrök érkezését.

A folyóiratot a Pénzügyminisztérium a könyvviteli szolgáltatást végzők továbbképzéséhez kapcsolódó szakmai kiadványok kreditpont-minősítési eljárása során 1 kreditpontra értékelte.

Formátum:

Szolgáltatáscsomag szerkeszthető segédletekkel, korlátlan szakmai tanácsadással, valamint nyomtatott és digitális szaklappal

A szaklap minden hónapban megjelenik.

A szaklap terjedelme:

16 oldal

Kapcsolódó termékek