Munkajogi Asszisztens

Átfogó szolgáltatáscsomag havonta megjelenő Munkajog szaklappal, Online Dokumentumtárral, ingyenes tanácsadással és évi 2 ingyenes online előadással

49 900 Ft
Az ár az áfát (27%) nem tartalmazza.
Cikkszám: 54105
Szállítási költség (nettó): 4 490 Ft
Lapozzon bele!

Formátum:

Szolgáltatáscsomag szerkeszthető segédletekkel, korlátlan szakmai tanácsadással, valamint nyomtatott és digitális szaklappal

A szaklap minden hónapban megjelenik.

A szaklap terjedelme:

16 oldal

A munka világában akkor is nagyon gyorsan követik egymást az események, ha éppen nem küzdünk egy világméretű pandémiával. Mivel azonban az utóbbi másfél-két évben kis túlzással napról napra változott a helyzet, ezt a jogszabályok módosításával kellett lekövetni.

A munkajogban talán az egyik legaktuálisabb változást az a jogszabály jelenti, amely a versenyszférában tevékenykedő munkáltatók számára lehetővé tette, hogy a dolgozók részére előírhassák a védőoltás felvételét. A nyúlfarknyi jogszabály, amely mindössze 5 paragrafusból áll, azonban számos kérdést hagy maga után. Azonos munkakörben dolgozó munkavállalók esetén egységesen kell előírni a védőoltást? Kérheti-e a munkáltató a korábbi oltást igazoló papírok bemutatását? Milyen intézkedésekkel kerülhető el egy esetleges felmondási hullám?

Nagy visszhangot kaptak még a munkaidőkerettel kapcsolatos hibák és visszaélések feltárására indított rendkívüli célvizsgálatok is. De a távmunka szabályainak újabb módosítása, illetve a minimálbér és a garantált bérminimum, valamint a szocho változása is új kihívások elé állítja a munkaügyekkel foglalkozókat és a munkáltatókat.

Hogy segítsünk önnek a folyamatosan változó jogszabályi környezet monitorozásában, szeretnénk figyelmébe ajánlani Munkajogi Asszisztens nevű szolgáltatáscsomagunkat.

Miért érdemes előfizetnie? Mert...

  • teljes jogbiztonságot nyújtó információt kap, nyugodtan hagyatkozhat kiváló szakértőink, dr. Gáspárné dr. Szokol Márta ügyvéd, munkajogász, dr. Palotay Pálma munkajogi szakjogász és Dr. Nemeskéri Gyula okleveles munkaszervezési, szervezetfejlesztési szakértő több évtizedes tapasztalatára.
  • honlapunkon keresztül, saját jelszó segítségével hozzájuthat 90 db iratmintához, szerkeszthető Word formátumban.
  • az előfizetés ideje alatt korlátlan számú munkajogi kérdést tehet fel szakértőinknek, akik 10 munkanapon belül, írásban, részletesen válaszolnak önnek.

Mit kap, ha megrendeli a Munkajogi Asszisztenst?

  • Word formátumú, azonnal a cégére szabható, szerkeszthető munkaügyi dokumentumokat.
  • Korlátlan szakmai tanácsadást, amely keretein belül annyi kérdést tesz fel szakértőinknek, amennyit csak szeretne.
  • Ingyenes részvételi lehetőséget 2 db munkajogi témájú webináriumra.
  • A Munkajog szaklap éves előfizetését nyomtatott és digitális formában.
  • Kiegészítő szakmai tartalmakat, cikkeket, részletes útmutatókat.
  • Hozzáférést a folyóirat digitális archívumához, 2016-ig visszamenőleg.
  • A mérlegképes könyvelői képzés keretein belül az előfizetéssel 1 kreditpont gyűjthető!

A Munkajog szaklap segítségével Ön időben informálódhat a tervezett és elfogadott módosításokról, kényelmesen felkészülhet a változásokra, cégében megteheti a szükséges lépéseket, és nyugodtan várhatja a munkaügyi ellenőrök érkezését.

Formátum:

Szolgáltatáscsomag szerkeszthető segédletekkel, korlátlan szakmai tanácsadással, valamint nyomtatott és digitális szaklappal

A szaklap minden hónapban megjelenik.

A szaklap terjedelme:

16 oldal

Kapcsolódó termékek