Munkajog a közszférában

32 900 Ft
Az ár az áfát (27%) nem tartalmazza.
Cikkszám: 4121
Lapozzon bele!

Megjelenés:

évi 10 lapszám

Formátum:

digitális szaklap online segédletekkel

Terjedelem:

12 - 16 oldal

Szerző:

dr. Fuith-Kocsis Barbara, a közszférában irányadó foglalkoztatási szabályok területén több éves gyakorlattal rendelkező jogász

Bizonyára ön és értesült róla, hogy a kulturális szektorban dolgozókat a munka törvénykönyve hatálya alá átsoroló törvény előírásai alapján a levéltárakban, muzeális intézményekben, nyilvános könyvtárakban és közművelődési intézményekben, valamint az előadó-művészeti szervezetekben foglalkoztatott közalkalmazottak 2020. november 1-től munkavállalói státuszba kerülnek át.

A témával több lapszámon keresztül foglalkozunk és követjük a kapcsolódó, utólag megjelenő részletszabályokat is.

Mindezek mellett folyóiratunkban konkrét bírósági jogeseteken keresztül mutatjuk be a legtöbb problémát okozó kérdéseket, mint például a szabadság kiadása, a jogviszony megszüntetése és annak precíz indokolása, valamint a munkaidővel, végkielégítéssel, előmeneteli és illetményrendszerrel kapcsolatos problémák.

Egyedülálló bónuszként ráadásul az ingyenes tanácsadás a változáskövető szaklap részét képezi: küldje el nekünk a kérdését, és a közszféra munkajogára specializálódott szakértőink pár munkanapon belül választ adnak Önnek!

Miért ajánljuk?

  • Mert a bonyolult jogszabályokat közérthető formában, gyakorlati példákon és esettanulmányokon keresztül értelmezzük. Külön figyelmet szentelünk a koronavírus-járvány kapcsán felmerülő munkajogi kérdéseknek (távmunka egyoldalú elrendelése, munkaidő-csökkentés, fizetés nélküli szabadság stb.).
  • Mert nem felejtjük el bemutatni a speciális – például oktatási vagy egészségügyi – ágazati előírásokat is.
  • Mert szaktanácsadói szolgáltatásunk a teljes előfizetési év alatt korlátlanul igénybe vehető.
  • Mert szerkeszthető, online letölthető iratmintatárral segítjük munkáját.

Hogyan érvényesítheti az előfizetéssel járó 1 kreditpontot?

  1. Kattintson az alábbi linkre:

https://penzugyiszakkepzes.kormany.hu/kiadvanyok-regisztracioja

  1. Töltse ki a „Kiadványok regisztrációja” üres adatmezőit, a kiadványunkat [Munkajog a közszférában (elektronikus) - Fórum Média Kiadó] a lenyíló menüsorból lehet kiválasztani.
  2. Írja be a kiadványról szóló számla egyedi azonosítóját, a számlán szereplő kiadványok számát, valamint a vásárlás dátumát.
  3. Küldje el a kiadvány befizetéséről szóló számla másolatát is („Számla szkennelt képe”, Tallózás funkció használata).
  4. Kattintson az Elküld gombra.

Megjelenés:

évi 10 lapszám

Formátum:

digitális szaklap online segédletekkel

Terjedelem:

12 - 16 oldal

Szerző:

dr. Fuith-Kocsis Barbara, a közszférában irányadó foglalkoztatási szabályok területén több éves gyakorlattal rendelkező jogász

Kapcsolódó termékek