Munkajog a közszférában

32 900 Ft
Az ár az áfát (27%) nem tartalmazza.
Cikkszám: 4121
Lapozzon bele!

Megjelenés:

évi 10 lapszám

Formátum:

digitális szaklap online segédletekkel

Terjedelem:

12 - 16 oldal

Szerző:

dr. Fuith-Kocsis Barbara, a közszférában irányadó foglalkoztatási szabályok területén több éves gyakorlattal rendelkező jogász

Ön is nehezen követi a közszféra munkajogának folyamatos változásait? Segítünk!

Önnél jobban valószínűleg senki sem tudja, hogy a közszférában dolgozókra vonatkozó speciális munkajogi szabályok követése nem egyszerű feladat. És akkor még nem említettük a koronavírus-járvány következtében felmerülő kérdéseket.

Csak néhány példa a legfrissebb változásokból:

 1. A koronavírus-járvány miatt számos munkajogi kérdésre (fizetés nélküli szabadság, távmunka elrendelése, munkaidő módosítása stb.) kell tudnunk a helyes választ.
 2. 2020-tól módosult a kormányzati igazgatásról (Kit.), a közalkalmazottak jogállásáról (Kjt.), a közszolgálati tisztviselőkről szóló törvény (Kttv.), valamint a Munka törvénykönyve (Mt.)
 3. Nemrég hirdették ki a különleges jogállású szervekről szóló törvényt.
 4. Megszüntették a közigazgatási és munkaügyi bíróságokat, bevezették a jogegységi panaszt.
 5. Az új szakképzési törvény miatt 2020. július 1-től több ezren kerülnek át az Mt. hatálya alá.
 6. Idén összesen 139 helyen változott a közalkalmazotti bértábla.
 7. Az új adatvédelmi előírások miatt módosultak a közintézményekben a statisztikai adatgyűjtésre, a munkavállalók személyi adataira és teljesítményértékelésére vonatkozó előírások.

Mi lenne, ha levennénk a válláról a legnagyobb terhet?

Hogy mivel? Egy egyszerű, elektronikus formátumú, lényegre törő változásfigyelővel, amely közérthető magyarázatokkal, kész megoldásokkal, iratmintákkal, friss hírekkel segíti a munkáját – mindezt elérhető áron.

Egyedülálló bónuszként ráadásul az ingyenes tanácsadás a változáskövető szaklap részét képezi: küldje el nekünk a kérdését, és a közszféra munkajogára specializálódott szakértőink pár munkanapon belül választ adnak Önnek!

Miben segíti Önt a szakmai folyóirat?

 • Az Mt., a Kjt. és a Kttv. mellett folyamatosan bemutatjuk a speciális ágazati előírásokat is, így például az oktatási vagy az egészségügyi intézmények közalkalmazottaira irányadó külön rendelkezéseket.
 • Előfizetőink a teljes előfizetési év alatt korlátlanul igénybe vehetik szaktanácsadói szolgáltatásunkat is. Szakértő szerzőnk tíz munkanapon belül írásban ad választ a felmerült kérdésekre.
 • Szerkeszthető, online formában letölthető iratmintatárral segítjük munkáját, például a jogviszony létesítéséhez és megszüntetéséhez kapcsolódó iratokkal, munkaköri leírásokkal stb.
 • Konkrét bírósági jogeseteken keresztül mutatjuk be a legtöbb problémát okozó kérdéseket, mint például a szabadság kiadása vagy a jogviszony jogszerű megszüntetése.

 

Hogyan érvényesítheti az előfizetéssel járó 1 kreditpontot?

 1. Kattintson az alábbi linkre:

https://penzugyiszakkepzes.kormany.hu/kiadvanyok-regisztracioja

 1. Töltse ki a „Kiadványok regisztrációja” üres adatmezőit, a kiadványunkat [Munkajog a közszférában (elektronikus) - Fórum Média Kiadó] a lenyíló menüsorból lehet kiválasztani.
 2. Írja be a kiadványról szóló számla egyedi azonosítóját, a számlán szereplő kiadványok számát, valamint a vásárlás dátumát.
 3. Küldje el a kiadvány befizetéséről szóló számla másolatát is („Számla szkennelt képe”, Tallózás funkció használata).
 4. Kattintson az Elküld gombra.

Megjelenés:

évi 10 lapszám

Formátum:

digitális szaklap online segédletekkel

Terjedelem:

12 - 16 oldal

Szerző:

dr. Fuith-Kocsis Barbara, a közszférában irányadó foglalkoztatási szabályok területén több éves gyakorlattal rendelkező jogász

Kapcsolódó termékek