Munkajog

46 900 Ft
Az ár az áfát (27%) nem tartalmazza.
Cikkszám: 54105
Szállítási költség (nettó): 4 490 Ft
Lapozzon bele!

Megjelenés:

havonta (évi 12 lapszám)

Formátum:

nyomtatott és digitális szaklap online segédletekkel

Terjedelem:

16 oldal

Szerzők:

dr. Gáspárné dr. Szokol Márta; egyéni ügyvéd, szakterülete: munkajog

dr. Palotay Pálma; munkajogi szakjogász

dr. Nemeskéri Gyula; okleveles munkaszervezési, szervezetfejlesztési és emberi erőforrás-fejlesztési szakértő

Mikrovállalkozásoknak, egyéni vállalkozóknak és magánszemélyeknek 10% kedvezmény. Ehhez a megrendelés során a MIKRO10 kuponkódot kell megadnia.

Megrendelőlap letöltése

Ebben a teljesen bizonytalan időszakban minden cégnek szüksége van munkajogi segítségre, hiszen egy ilyen helyzetre senki nem volt és nem is lehetett felkészülve. Kiadónkhoz számos kérdés érkezik munkáltatók és munkavállalók részéről egyaránt. Például:

 • Milyen jogszabályi változások vonatkozásában kell felülvizsgálnunk munkaügyi dokumentációt?
 • Ebben a speciális helyzetben hogyan értelmezzük az Mt. azon rendelkezését, miszerint „a munkáltató alapvető kötelezettsége az egészséges és biztonságos munkavégzés feltételeinek biztosítása”?
 • Megtagadhatja a munkavállaló a munkavégzést a járvány veszélyeire és az ezzel kapcsolatos félelmére, vagy arra hivatkozva, hogy nem tudja megoldani a gyermeke felügyeletét?
 • Mi a teendő, ha azért nem lehetséges a munkavégzés, mert a termeléshez szükséges alapanyagok egy koronavírus-járvánnyal érintett területről, az ottani leállás miatt nem érkeznek meg?
 • Milyen szabályozás érvényes akkor, ha a munkavállaló az elrendelt karantén miatt nem tud munkát végezni?

Szaklapunk következő lapszámaiban ezzel a témával foglalkozunk. A folyóirathoz szerkeszthető iratminták és korlátlan tanácsadói szolgáltatás is kapcsolódik, így ön az összes felmerülő kérdésére választ kaphat. A letölthető dokumentumok között nem találja meg, amit keresett, a tanácsadói szolgáltatás keretében elkészítjük önnek!

A folyóiratot a Pénzügyminisztérium a könyvviteli szolgáltatást végzők továbbképzéséhez kapcsolódó szakmai kiadványok kreditpont-minősítési eljárása során 1 kreditpontra értékelte. Iktatószám: PM/313-5/2020.

A munkaviszony létesítése, megszüntetése, illetve a munkaviszony maga rengeteg buktatót rejt magában, ha nem a hatályos jogszabályoknak megfelelően járunk el. Szakmai folyóiratunkból tájékozódhat munkáltatói lehetőségeiről, többek között a munkaszerződés kötelező tartalmáról, a munka- és pihenőidőre vonatkozó szabályokról, a bérpótlékok rendszeréről, a felmondási tilalmakról és korlátozásokról, valamint arról is, hogyan jogszerű a nyugdíjas munkavállaló vagy éppen a próbaidejét töltő munkavállaló munkaviszonyának megszüntetése.

A fenti örökzöld témák mellett érdemes foglalkozunk a 2020-as munkaügyi ellenőrzési tervvel és segítünk az arra való felkészülésben.

Havonta 16 oldalon, nyomtatott és online verzióban egyaránt megjelenő, praktikus, a legkülönfélébb munkajogi problémákat feldolgozó szaklapunk tartalmazza valamennyi munkajogi jogszabály – így a munka törvénykönyvéről szóló 2012. évi I. törvény gyakorlati magyarázatát is. A jogszabályi értelmezéseken túl minden hónapban HR témákról, és egyéb jogszabályváltozástól független témákról is olvashat.

Lapunk segítségével Ön időben informálódhat a tervezett és elfogadott módosításokról, kényelmesen felkészülhet a változásokra, cégében megteheti a szükséges lépéseket, és nyugodtan várhatja a munkaügyi ellenőrök érkezését.

A folyóirat segítségével Ön:

 • teljes jogbiztonságot nyújtó információt kap, nyugodtan hagyatkozhat kiváló szerzőink több évtizedes tapasztalatára.
 • honlapunkon keresztül, saját jelszó segítségével hozzájuthat 90 db iratmintához, szerkeszthető Word formátumban.
 • korlátlan szakmai tanácsadást vehet igénybe, mely keretein belül annyi kérdést tehet fel szakértőinknek, amennyit csak szeretne.

Mit kap, ha megrendeli a Munkajog szaklapot és a kapcsolódó szolgáltatásokat?

 • Évi 12 lapszámot nyomtatott és digitális formában
 • Word formátumú szerkeszthető segédleteket
 • Kiegészítő szakmai tartalmakat, útmutatókat
 • Hozzáférést az archívumhoz
 • Korlátlan szakmai tanácsadást

 

Hogyan érvényesítheti az előfizetéssel járó 1 kreditpontot?

 1. Kattintson az alábbi linkre:

https://penzugyiszakkepzes.kormany.hu/kiadvanyok-regisztracioja

 1. Töltse ki a „Kiadványok regisztrációja” üres adatmezőit, a kiadványunkat [Gyakorlati Munkajog - Fórum Média Kiadó / Gyakorlati Munkajog (elektronikus)- Fórum Média Kiadó] a lenyíló menüsorból lehet kiválasztani.
 2. Írja be a kiadványról szóló számla egyedi azonosítóját, a számlán szereplő kiadványok számát, valamint a vásárlás dátumát.
 3. Küldje el a kiadvány befizetéséről szóló számla másolatát is („Számla szkennelt képe”, Tallózás funkció használata).
 4. Kattintson az Elküld gombra.

Megjelenés:

havonta (évi 12 lapszám)

Formátum:

nyomtatott és digitális szaklap online segédletekkel

Terjedelem:

16 oldal

Szerzők:

dr. Gáspárné dr. Szokol Márta; egyéni ügyvéd, szakterülete: munkajog

dr. Palotay Pálma; munkajogi szakjogász

dr. Nemeskéri Gyula; okleveles munkaszervezési, szervezetfejlesztési és emberi erőforrás-fejlesztési szakértő

Kapcsolódó termékek