Közpénz-gazdálkodási tanácsadó

2 kreditpontot érő digitális szakmai folyóirat évi 10 lapszámmal

34 900 Ft
Az ár az áfát (27%) nem tartalmazza.
Cikkszám: 4112
Lapozzon bele!

Megjelenés:

havonta (évi 10 lapszám)

Formátum:

digitális szaklap

Terjedelem:

12 - 16 oldal

 

Miért aktuális a téma?

A közszférát érintő gazdálkodási jogszabályok változásaival nem könnyű lépést tartani. Ezt a terhet szeretnénk levenni a válláról, hogy Önnek csak pénzügyi teendőivel kelljen foglalkoznia, miközben közérthető formában olvashat a közszférát érintő változásokról az adózás, a számvitel és az ellenőrzés területén.

Melyek a legújabb változások? Az új adócsomag számos ponton érinti a közszférában működő intézményeket, szervezeteket is. Nemrég változott az államháztartásról szóló törvény (Áht.) és annak végrehajtási rendelete (Ávr.) is. Az online számlaadat-szolgáltatás és az online számlázás új előírásait a költségvetési szerveknek is ismerniük kell. A kiküldetési irányelv nyomán a hazai kiküldetési előírások is változtak, ez pedig jelentősen érinti a kiküldetés, a külföldi kiküldetés és a külszolgálat során keletkezett költségek elszámolását.

A piacon egyedülálló elektronikus szaklapunk segítségével– legyen Ön bármely költségvetési szerv gazdasági osztályán dolgozó személy – munkájához mindig, minden információt közérthetően, gyakorlatias formában megkap annak érdekében, hogy állandóan naprakész lehessen.

A Közpénz-gazdálkodási Tanácsadó előfizetéséhez szerkeszthető iratmintákat és egyéb segédleteket adunk – a kötelező szabályzatok tekintetében többek között pénzkezelési- és belső ellenőrzési szabályzatokat.

Előfizetőként Ön jogosult az ingyenes szakmai tanácsadó szolgáltatásunk igénybevételére is, mely során szakértőinknek korlátlan közpénz-gazdálkodással kapcsolatos kérdést tehet fel.

Miért érdemes Közpénz-gazdálkodási tanácsadó szaklapunkat választania?

  • Mert több évtizedes szakmai múlttal rendelkező szakemberek közérthetően mutatják be a változások lényegét.
  • Mert személyre szabott szaktanácsadással bármely kérdésére választ kaphat.
  • Mert az online formátumnak köszönhetően azonnal rákereshet a keresett kifejezésre.
  • Mert egy helyen megtalálhatja az összes kötelező szabályzatot, szerkeszthető mintadokumentumot
  • Mert az államháztartási számvitel legfőbb kérdései mellett a közszférában dolgozó összes érintettnek megbízható és naprakész információt nyújt a kapcsolódó adó- és a járulékszabályok, a gazdálkodási kérdések és a belső, valamint a külső ellenőrzések kapcsán.
  • Mert az előfizetéshez 2 db webináriumon való ingyenes részvétel jár.

 

Megjelenés:

havonta (évi 10 lapszám)

Formátum:

digitális szaklap

Terjedelem:

12 - 16 oldal

 

Kapcsolódó termékek