Közpénz-gazdálkodási tanácsadó és Munkajog a közszférában

Kedvezményes szaklapcsomag:

Közpénz-gazdálkodási tanácsadó + Munkajog a közszférában

54 240 Ft 67 800 Ft
Az ár az áfát (27%) nem tartalmazza.
Cikkszám: 41124121

Formátum:
Digitális szaklap

Terjedelem:
12-16 oldal / szaklap

 

A közszféra speciális munkajogi és a gazdálkodási előírásai és változásai is érdeklik?

A közszférában dolgozókra vonatkozó speciális szabályok követése bonyolult feladat, hiszen számos előírást együttesen kell értelmezni. Ráadásul az elmúlt időszak igencsak bővelkedett a változásokban: változtak az államháztartási törvény előírásai, a belső kontroll szabályai, a közszférában érvényes bérezések, de érintik a közszférát az áfatörvény és az adatvédelmi törvény, valamint az új adócsomag változásai is. És ami a munkajogi változásokat illeti: módosultak a veszélyhelyzet ideje alatt a távmunkavégzés szabályai, illetve változott a munkaidőkeret szabályozása is.

Egyedülálló csomagajánlatunk keretében most 20% kedvezménnyel juthat hozzá minden szükséges információhoz.

A Munkajog a közszférában és a Közpénz-gazdálkodási tanácsadó c. szaklap együttes megvásárlása esetén a végösszegből 20% kedvezményt kap, így a két szaklap együttes összege 67 800 Ft helyett 54 240 Ft.

Miben segíti Önt a Munkajog a közszférában szaklap?

  • Az Mt., a Kjt. és a Kttv. mellett folyamatosan bemutatjuk a speciális ágazati előírásokat is, így például az oktatási vagy az egészségügyi intézmények közalkalmazottaira irányadó külön rendelkezéseket.
  • Előfizetőink a teljes előfizetési év alatt korlátlanul igénybe vehetik szaktanácsadói szolgáltatásunkat is. Szakértő szerzőink pár munkanapon belül írásban adnak választ előfizetőink kérdéseire.
  • Szerkeszthető, online formában letölthető iratmintatárral segítjük munkáját, például a jogviszony létesítéséhez és megszüntetéséhez kapcsolódó iratokkal, munkaköri leírásokkal stb.

További részletek >>

Miben segíti Önt a Közpénz-gazdálkodási tanácsadó szaklap?

  • A szakértőink közérthetően mutatják be a közszférára vonatkozó adózási, számviteli, ellenőrzési és gazdálkodási előírásokat és azok változásait.
  • Személyre szabott szaktanácsadással bármely kérdésére választ kap.
  • Egy helyen megtalálhatja az összes kötelező szabályzatot, szerkeszthető mintadokumentumot.

További részletek >>

Formátum:
Digitális szaklap

Terjedelem:
12-16 oldal / szaklap

 

Kapcsolódó termékek