Közoktatási Vezető

Évente 10 lapszámmal megjelenő 24 oldalas, elektronikus magazin iskolaigazgatóknak és óvodavezetőknek

34 900 Ft
Az ár az áfát (27%) nem tartalmazza.
Cikkszám: 7000
Lapozzon bele!

Megjelenés:

évi 10 lapszám

Formátum:

digitális szaklap online segédletekkel

Terjedelem:

24 oldal / 10 kiadvány évente

 

Miben segít Önnek a Közoktatási Vezető c. magazin?

A köznevelési intézményekben folyó nevelési-oktatási tevékenység mindig is kiemelt jelentőséggel bírt, különösen igaz ez akkor, amikor a koronavírus-járvány talán eddig még soha nem látott kihívások és akadályok elé állítja az iskolák és óvodák dolgozóit. Mindannyian emlékszünk rá: az iskoláknak egyik napról a másikra kellett átállniuk a tantermen kívüli digitális oktatásra, miközben az általános felmérések szerint hazánkban sajnos még mindig ritkaságszámba megy az infokommunikációs taneszközök rendszeres használata.

Milyen változások érintik a köznevelési intézmények munkáját?

 • Bevezetik az országos pedagógiai-szakmai ellenőrzés új formáját, a komplex ellenőrzést. Erre több esetben is sor kerülhet, például akkor, ha az intézmény vagy az intézményvezető az országos pedagógiai-szakmai ellenőrzés szakértői értékelése alapján legalább három területen 60% alatti eredményt ért el, vagy ha egy területen 30% százalék alatti eredményt ért el.
 • Változott az óvodai nevelés alóli felmentés életkori határa.
 • Pontosították a pedagógus igazolvány szabályait.
 • Bővítették a pedagógusi célfeladat-tűzés lehetőségét.
 • Új szabályokat vezettek be a tankönyvellátással kapcsolatban.
 • Módosulnak a munkaterv, a csoportnapló és pedagógiai program előírásai.
 • Immár minden köznevelési intézmények rendelkeznie kell saját honlappal.

Magazinunkban nyomon követheti az intézményvezetőket, pedagógusokat, szakembereket érintő és leginkább foglalkoztató aktuális közoktatási kérdéseket! Szakértő szerzőink segítségével lépést tarthat az intézményvezetési és tanfelügyeleti munkát érintő aktuális jogszabályváltozásokkal, a legfrissebb oktatási módszerekkel, eszközökkel, amelyek hatékonyabbá tehetik a pedagógusi munkát, és élvezetesebbé tehetik a diákok számára a tanulást.

Miért érdemes megrendelni a Közoktatási Vezető c. digitális magazint?

 • Kiváló szerzőink a köznevelési jogalkotást közelről nyomon követő szakemberek, jogászok, pedagógusok, tehetségtámogató coach-ok, okleveles oktatók, illetve gyermekvédelmi szakemberek, akik mind lépést tartanak az aktuális trendekkel és változásokkal.
 • A közoktatási magazin minden lapszámával hozzáférést biztosítunk egy-egy különböző témakörrel foglalkozó iratmintatárhoz, melyben szerkeszthető segédleteket talál.
 • A honlapon hozzáférést biztosítunk a magazin korábbi lapszámaihoz.
 • Az online formátumnak köszönhetően könnyedén tud keresni akár szavak, kifejezések vagy témák alapján.
 • Az előfizetéshez szaktanácsadói szolgáltatást biztosítunk. Ha elakad munkájában, egyetlen klikkeléssel már kérdezhet is szakértőnktől. Kérdéseit várjuk az [email protected] email címen.
 • Mert az előfizetéshez 2 db webináriumon való ingyenes részvétel jár.

Közoktatási Vezető Magazinunk már több mint ezer intézménynek nyújtott segítséget az intézményvezetési teendőkben. Bízunk benne, hogy Ön is tagja lesz a Közoktatási Vezető magazin elégedett előfizetőinek!

Megjelenés:

évi 10 lapszám

Formátum:

digitális szaklap online segédletekkel

Terjedelem:

24 oldal / 10 kiadvány évente

 

Kapcsolódó termékek