Közoktatási Vezető

Évente 10 lapszámmal megjelenő 24 oldalas, elektronikus magazin iskolaigazgatóknak és óvodavezetőknek

26 320 Ft 32 900 Ft
Az ár az áfát (27%) nem tartalmazza.
Cikkszám: 7000
Lapozzon bele!

Megjelenés:

évi 10 lapszám

Formátum:

digitális szaklap online segédletekkel

Terjedelem:

24 oldal / 10 kiadvány évente

 

Megrendelőlap letöltése

Miben segít Önnek a Közoktatási Vezető c. magazin?

A köznevelési intézményekben folyó nevelési-oktatási tevékenység mindig is kiemelt jelentőséggel bírt, különösen igaz ez akkor, amikor a koronavírus-járvány talán eddig még soha nem látott kihívások és akadályok elé állítja az iskolák és óvodák dolgozóit. Mindannyian emlékszünk rá: az iskoláknak egyik napról a másikra kellett átállniuk a tantermen kívüli digitális oktatásra, miközben az általános felmérések szerint hazánkban sajnos még mindig ritkaságszámba megy az infokommunikációs taneszközök rendszeres használata.

Milyen változások érintik a köznevelési intézmények munkáját?

-  A járvány miatt egy új rendelet jelentősen módosította a távmunkával kapcsolatos előírásokat.

-  A veszélyhelyzeti időszakban a minősítő vizsga és a minősítési eljárás lefolytatásához a portfólió feltöltése szükséges, amit a bizottsági tagok előzetesen megvizsgálnak.

-  Az Alkotmánybíróság több ponton is az Alaptörvénybe ütközőnek találta az óvodai felmentésnek és a tankötelezettségnek a nemzeti köznevelési törvény 2019-ben bevezetett szabályozását.

-  Megjelent a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság határozata is, amely a digitális távoktatás keretében a tankerületi igazgató és a pedagógus között megköthető, a munkáltató által a munkavégzéshez biztosított számítástechnikai eszköz használatának ellenőrzésével kapcsolatban tartalmaz rendelkezéseket.

-  A közelmúltban lett nyilvános az új Köznevelési Stratégia is, amely egyik fő céljaként tűzte ki a tanárok tehermentesítését. Így remélhetőleg több teret kapnak a nevelő-oktató munkát közvetlenül segítő munkakörben foglalkoztatott személyek.

Magazinunkban nyomon követheti az intézményvezetőket, pedagógusokat, szakembereket érintő és leginkább foglalkoztató aktuális közoktatási kérdéseket! Szakértő szerzőink segítségével lépést tarthat az intézményvezetési és tanfelügyeleti munkát érintő aktuális jogszabályváltozásokkal, a legfrissebb oktatási módszerekkel, eszközökkel, amelyek hatékonyabbá tehetik a pedagógusi munkát, és élvezetesebbé tehetik a diákok számára a tanulást.

Miért érdemes megrendelni a Közoktatási Vezető c. digitális magazint?

  • Kiváló szerzőink a köznevelési jogalkotást közelről nyomon követő szakemberek, jogászok, pedagógusok, tehetségtámogató coach-ok, okleveles oktatók, illetve gyermekvédelmi szakemberek, akik mind lépést tartanak az aktuális trendekkel és változásokkal.
  • A közoktatási magazin minden lapszámával hozzáférést biztosítunk egy-egy különböző témakörrel foglalkozó iratmintatárhoz, melyben szerkeszthető segédleteket talál.
  • A honlapon hozzáférést biztosítunk a magazin korábbi lapszámaihoz.
  • Az online formátumnak köszönhetően könnyedén tud keresni akár szavak, kifejezések vagy témák alapján.
  • Az előfizetéshez szaktanácsadói szolgáltatást biztosítunk. Ha elakad munkájában, egyetlen klikkeléssel már kérdezhet is szakértőnktől. Kérdéseit várjuk az olvasoikerdesek@forum-media.hu email címen.
  • Mert az előfizetéshez 2 db webináriumon való ingyenes részvétel jár.

Közoktatási Vezető Magazinunk már több mint ezer intézménynek nyújtott segítséget az intézményvezetési teendőkben. Bízunk benne, hogy Ön is tagja lesz a Közoktatási Vezető magazin elégedett előfizetőinek!

Megjelenés:

évi 10 lapszám

Formátum:

digitális szaklap online segédletekkel

Terjedelem:

24 oldal / 10 kiadvány évente

 

Kapcsolódó termékek