Közbeszerzési Kódex - Online előfizetés

A Kbt. és az elektronikus eljárás szabályainak magyarázata ajánlatkérőknek és ajánlattevőknek

Összehasonlítás
99 900 Ft
Az ár az áfát (27%) nem tartalmazza.
Cikkszám: 11849
Lapozzon bele!

Formátum:

digitális szakkönyv éves előfizetés online segédletekkel és tanácsadással

 

Megrendelőlap letöltése

 

A Kedvezményes online előfizetéses csomag tartalma:

  • A kézikönyv digitális formátumban
  • A kézikönyvhöz kapcsolódó digitális frissítések egy éven keresztül, külön díj nélkül
  • Kiegészítő szakmai tartalmak
  • Korlátlan szakmai tanácsadás
  • Ingyenes részvétel a témához kapcsolódó 2 db online képzésen

A közbeszerzés szereplőinek a Kbt. rendelkezései mellett követnie kell a végrehajtási rendeletben foglalt előírásokat és figyelemmel kell kísérni a Közbeszerzési Döntőbizottság határozatait is.

A kiadványban részletesen megtalálja az a teljes jogszabályi háttér értelmezését.

Az aktualitások követése mellett az Elektronikus Közbeszerzési Rendszer használata még mindig nagy kihívást jelent az ajánlatkérők és az ajánlattevők számára. Az esetleges üzemzavar mellett felmerülhet az online felület helytelen használata is, ami súlyos esetben jogsértéshez vezet.

Szakkönyvünkben a közbeszerzési eljárás minden résztvevőjét érintő rendelkezésekkel foglalkozunk, így hasznos segítséget nyújtunk az ajánlatkérőknek, az ajánlattevőknek és a felelős akkreditált közbeszerzési szaktanácsadóknak egyaránt.

A kézikönyv tartalmazza a közbeszerzésekről szóló 2015. évi CXLIII. törvény (Kbt.) rendelkezéseit, a kapcsolódó végrehajtási rendeleteket és a legfontosabb döntőbizottsági határozatokat is. Ez utóbbiak közül igyekszünk minél több olyan döntést feldolgozni, amik az EKR rendszer használatára, működésére, vagy akár üzemzavarára vonatkoznak.

Kiadványunkban megtalálja az új közbeszerzési szabályok magyarázatát, az ajánlattevők és ajánlatkérők kötelezettségeit,  az elektronikus eljárás részletes szabályait, valamint a jogorvoslati lehetőségeket. Részletesen megismerheti a pályázatok kiírásának és összeállításának menetét és a szerződésekkel kapcsolatos rendelkezéseket.

A kiadvány követi a törvény szerkezetét és hasznos segítséget nyújt ajánlatkérők, ajánlattevők, akkreditált felelős közbeszerzési szaktanácsadók és a közbeszerzés területére szakosodott ügyvédek számára.

Ne feledje, a korlátlan szakmai tanácsadás igénybevétele során annyi kérdést tesz fel szakértőnknek, amennyit csak szeretne! Az online felületen pedig hozzáfér az összes eddig beérkezett kérdéshez és az arra adott szakértői válaszokhoz.

Formátum:

digitális szakkönyv éves előfizetés online segédletekkel és tanácsadással

 

Kapcsolódó termékek