Közbeszerzési Kódex

49 900 Ft
Az ár az áfát (27%) nem tartalmazza.
Cikkszám: 51184
Szállítási költség (nettó): 3 490 Ft
Lapozzon bele!

Formátum:

nyomtatott és digitális szakkönyv online segédletekkel

Szerzők:

Dr. Mezeiné dr. Nyitrai Beáta, közbeszerzési tanácsadó

Dr. Vancsura Anita, közbeszerzési tanácsadó

Dr. Kiss Ágnes, független akkreditált közbeszerzési szaktanácsadó

Dr. Nagy Paulina, független akkreditált közbeszerzési szaktanácsadó

 

Megrendelőlap letöltése

A Közbeszerzési Kódex Optimum verzió tartalma:

  • A kézikönyv nyomtatott és digitális formában
  • Online segédletek, olvasói kérdések és szakértői válaszok adatbázisa
  • Kiegészítő szakmai cikkek a közbeszerzés témaköréből
  • Korlátlan, írásos szakmai tanácsadás

2021. január 1-jétől hatályos a Kbt. legújabb módosításának jelentős része, bizonyos további változások pedig 2021. február 1-jén és 2021. július 1-jén lépnek majd hatályba.

A kiadványban tájékozódhat az új előírások részleteiről.

Mindezek mellet az Elektronikus Közbeszerzési Rendszer használata még mindig nagy kihívást jelent az ajánlatkérők és az ajánlattevők számára. Az esetleges üzemzavar mellett felmerülhet az online felület helytelen használata is, ami súlyos esetben jogsértéshez vezet.

Szakkönyvünkben a közbeszerzési eljárás minden résztvevőjét érintő rendelkezésekkel foglalkozunk, így hasznos segítséget nyújtunk az ajánlatkérőknek, az ajánlattevőknek és a felelős akkreditált közbeszerzési szaktanácsadóknak egyaránt.

A kézikönyv tartalmazza a közbeszerzésekről szóló 2015. évi CXLIII. törvény (Kbt.) rendelkezéseit, a kapcsolódó végrehajtási rendeleteket és a legfontosabb döntőbizottsági határozatokat is. Ez utóbbiak közül igyekszünk minél több olyan döntést feldolgozni, amik az EKR rendszer használatára, működésére, vagy akár üzemzavarára vonatkoznak.

Kiadványunkban megtalálja az új közbeszerzési szabályok magyarázatát, az ajánlattevők és ajánlatkérők kötelezettségeit,  az elektronikus eljárás részletes szabályait, valamint a jogorvoslati lehetőségeket. Részletesen megismerheti a pályázatok kiírásának és összeállításának menetét és a szerződésekkel kapcsolatos rendelkezéseket.

A kiadvány követi a törvény szerkezetét és hasznos segítséget nyújt ajánlatkérők, ajánlattevők, akkreditált felelős közbeszerzési szaktanácsadók és a közbeszerzés területére szakosodott ügyvédek számára.

Miért érdemes megrendelnie a Közbeszerzési Kódexet?

  • A szakkönyv segítségével teljes körűen megismerheti az elektronikus eljárás részletes szabályait és az új kötelezettségeket, részletes szakmai magyarázatokon, életszerű példákon keresztül.
  • Részletesen olvashat a végrehajtási rendeletekben foglalt előírásokról és a Közbeszerzési Döntőbizottság határozatairól.
  • A szolgáltatáscsomag megrendelésével korlátlan szaktanácsadásra lesz jogosult, szerkeszthető segédletekhez és iratmintákhoz jut hozzá, a kézikönyvet pedig online, lapozható formában is olvashatja
  • Kiváló szerzőink, Mezeiné dr. Nyitrai Beáta, dr. Kiss Ágnes, dr. Vancsura Anita, dr. Gazinszky Veronika és dr. Nagy Paulina közérthető formában nyújtanak segítséget a szabályok gyakorlati alkalmazásához.

Ne feledje, a korlátlan szakmai tanácsadás igénybevétele során annyi kérdést tesz fel szakértőnknek, amennyit csak szeretne! Az online felületen pedig hozzáfér az összes eddig beérkezett kérdéshez és az arra adott szakértői válaszokhoz.

Formátum:

nyomtatott és digitális szakkönyv online segédletekkel

Szerzők:

Dr. Mezeiné dr. Nyitrai Beáta, közbeszerzési tanácsadó

Dr. Vancsura Anita, közbeszerzési tanácsadó

Dr. Kiss Ágnes, független akkreditált közbeszerzési szaktanácsadó

Dr. Nagy Paulina, független akkreditált közbeszerzési szaktanácsadó

 

Kapcsolódó termékek