Koronavírussal kapcsolatos tájékoztató a tantermi képzések kapcsán

Fórum Média 2020-12-17

Tisztelt Ügyfeleink!

A Fórum Média Kiadó is kiemelt figyelemmel kíséri a koronavírus terjedését (COVID-19), hogy biztosítani tudjuk munkavállalóink és a képzéseink résztvevőinek védelmét. Az előre nem látható eseményekre való felkészülés érdekében az NNK és az operatív törzs előírásainak megfelelően cselekszünk.

Képzéseinkkel kapcsolatban az alábbi egészségügyi és biztonsági intézkedéseket hoztuk:

  • Kérjük, amennyiben betegnek érzi magát, ne vegyen részt a képzésen.
  • Fokozottan figyelünk a tisztaságra: mind a BC91 irodaházban, mind a Fórum Média irodahelyiségében megfelelő mennyiségű vírusölő kézfertőtlenítő-szer és virucid hatású felület-fertőtlenítőszer és takarítószer áll rendelkezésre.
  • Odafigyelünk a megfelelő fizikai távolságtartásra: az asztalokat úgy helyeztük el, hogy a résztvevők közti minimum 1,5 méter távolság biztosítva legyen.
  • A közösségi terek gyakran érintett felületeit a BC91 Irodaház virucid szerrel naponta fertőtleníti.
  • Virucid kézfertőtlenítési lehetőséget biztosítunk. A kézfertőtlenítők az Irodaház bejáratánál, a Fórum Média Kiadó bejáratánál, a Fórum Média Kiadó képzési termében, illetve az Irodaház illemhelyein kerültek kihelyezésre.
  • Az Irodaépület és a Kiadó helyiségeit rendszeresen átszellőztetjük, különös tekintettel a képzési teremre, melyet a képzés ideje alatt minden szünetben átszellőztetünk.
  • Az Irodaépületben, illetve a Kiadó területén kérjük vendégeinket a maszkok szíves használatára. Ez alól kivételt képez a Kiadó képzési terme, ahol vendégeink döntésére bízzuk a maszkhasználatot.
  • A Fórum Média Kiadó recepciójánál a járvány elleni védekezésről szóló tájékoztatókat helyeztünk ki.
  • Az Irodaház liftjeiben kérjük, hogy tartsák a minimum 1,5 méteres távolságot.
  • Amennyiben a képzés résztvevői az Irodaház épületében található Kukurikú étteremben fogyasztják el az ebédet, kérjük az étterem által előírt szabályok betartását.

Kiadónk folyamatosan figyelemmel kíséri koronavírus-járvány magyarországi helyzetét és a Kormány rendezvények tartásával kapcsolatos intézkedéseit. Amennyiben a Kormány döntésének megfelelően a képzés napján nem tartható élő rendezvény, úgy a tantermi napot online formában, webináriumként tartjuk meg.

Kérjük, folyamatosan figyeljék weboldalunkat a további információkért!

Ha kérdésük van, kérjük, keressenek minket a +36 1 273-2090-es telefonszámon, vagy az ugyfelszolgat@forum-media.hu email címen.