Koronavírus és hasonló járványok munkavédelmi, kockázatértékelési szempontjai

Elektonikus kézikönyv és kockázatértékelő szoftver munkavédelmi szakembereknek

24 900 Ft
Az ár az áfát (27%) nem tartalmazza.
Cikkszám: 3533
Lapozzon bele!

Elektonikus kézikönyv és kockázatértékelés szoftver a koronavírusra és hasonló járványokra vonatkozóan

 

A koronavírus megjelenése világszerte állította a legkülönbözőbb akadályok elé a szakembereket. Nincs ez másképp a munkavédelem területén sem. Tekintettel arra, hogy a munkahelyeken új veszély, fokozott expozíció jelent meg a vírussal, az Mvt. értelmében a kockázatértékeléseket felül kell vizsgálni!

A kockázatértékelés rendkívül idő- és energiaigényes feladat, különösen akkor, ha új szempontok szerint kell elkészítenünk azt.

  • Munkavédelmi szempontból milyen szempontokat kell figyelembe venni az otthoni munkavégzés során? Hogyan végezzük ennek kockázatértékelését?
  • Mi a helyzet a fokozott pszichoszoliális kockázatokkal?
  • Hogyan készítsük fel a munkahelyet a COVID-19 elleni védekezésre?

Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre talál választ Kiadónk legújabb kiadványában – mindezt kiegészítve egy teljesértékű kockázatértékelés szoftverrel. A szoftver segítségével akár percek alatt elkészítheti a járvánnyal kapcsolatos kockázatértékelését, a legkülönbözőbb szempontokat figyelembe véve!

 

A csomag tartalma:

  • Elektonikus kézikönyv a koronavírus munkavédelmi, kockázatértékelési szempontjairól
  • Kockázatértkelés szoftver a koronavírusra és hasonló járványokra vonatkozóan

A csomag kizárólag elektronikusan érhető el!

Mit nyújt Önnek kiadványunk?

Munkavédelmi szakemberként bizonyára Ön is tapasztalta már, hogy a kötelező kockázatértékelés rendkívül idő- és energiaigényes munkát jelent, különösen akkor, ha új szempontok szerint kell elkészítenünk azt. A koronavírus új kihívások elé állítja a munkavédelmi szakembereket is, azonban itt a segítség!

 

Kézikönyvünk segítségével megismerheti a koronavírusra vonatkozó munkavédelmi szempontokat, kiemelve a kockázatértéléssel kapcsolatos tudnivalókat.

A kézikönyv mellé tartozó szoftver segítségével percek alatt elkészítheti COVID-19 kockázatértékelését. A szoftver előre programozott kérdései segítségével az esetlegesen fennálló kockázatokat és intézkedéseket, felelősöket, határidőket pofonegyszerűen meghatározhatja.

Mit tartalmaz a kézikönyv?

A vírusokra – különösképp a koronavírusra – vonatkozó általános információkon túl megismerheti a járványok kockázatait, ezek meghatározását, illetve a biológiai tényezőket a munkahelyeken. Kézikönyvünk kitért a távmunkavégzés munkavédelmi kockázataira, a COVID-19 terjedésének megelőzésére és megakadályozására. Kiadványunk gyakorlati tanácsokkal látja abban az esetben, ha már bekövetkezett a baj és igazolt COVID-19 fertőzött van a munkahelyen.

 

Miért érdemes a COVID-19 Kockázatbecslés szoftvert használni?

  • Néhány mozdulattal, saját igényei szerint állíthatja össze a koronavírusra vonatkozó kockázatértékelését.
  • Alakítsa a kérdéseket is saját igényeihez: módosíthat, törölhet, új, saját kérdéseket is felvihet!
  • Határozza meg a szoftver előre programozott kérdései segítségével a fennálló kockázatokat.
  • Néhány kattintással, egy könnyen kezelhető legördülő menü segítségével rögzítheti a szükséges intézkedéseket, felelős személyeket és határidőket is.

Kapcsolódó termékek

Elektonikus kézikönyv és kockázatértékelés szoftver a koronavírusra és hasonló járványokra vonatkozóan

 

Kapcsolódó termékek