Kockázatbecslés

59 900 Ft
Az ár az áfát (27%) nem tartalmazza.
Cikkszám: 6009
Szállítási költség (nettó): 3 490 Ft
Lapozzon bele!

Szerzők

Felföldi Krisztina okl. munkavédelmi szakmérnök, munkabiztonsági emelőgép szakértő

Koloszár Béla

Dr. Takács György

Dr. Bánné Koncz Zsuzsa

Mikrovállakozásoknak, egyéni vállalkozóknak és magánszemélyeknek 10% kedvezmény. Ehhez a megrendelés során a MIKRO10 kuponkódot kell megadnia.

Munkavédelmi szakemberként bizonyára Ön is tapasztalta már, hogy a kötelező kockázatértékelés rendkívül idő- és energiaigényes munkát jelent. Kiadványunkból a kockázatértékelésre vonatkozó összes előírás megismerése mellett a szoftverrel egyik legfontosabb munkavédelmi kötelezettségének is könnyedén eleget tehet!

Miben nyújt segítséget Kockázatbecslés szoftveres kiadványunk?

  • A hatályos jogszabályokon és szabványokon alapuló Kockázatbecslés szoftver a legtöbb gazdasági ágazatot lefedi. A tevékenységenként rendszerezett több tízezer kérdés segítségével egyszerűen felmérheti a fennálló kockázati tényezőket és rögzítheti a szükséges intézkedések részleteit.
  • A szoftvert egy nyomtatott és egy elektronikus kézikönyv  egészíti ki, amelyek részletesen tárgyalják az egyes tevékenységekre  vonatkozó speciális munkavédelmi előírásokat
  • Az ajándék munkabaleseti jegyzőkönyv komplex szoftver pedig a munkabaleseti dokumentációban jelent értékes segítséget.

Miért érdemes Kockázatbecslés szoftverünkkel készítenie a kockázatértékelést?

  • Néhány mozdulattal, saját igényei szerint állíthatja össze a kitölteni kívánt fejezeteket, alfejezeteket.
  • Alakítsa a kérdéseket is saját igényeihez: módosíthat, törölhet, új, saját kérdéseket is felvihet!
  • Határozza meg a szoftver előre programozott kérdései segítségével az esetlegesen fennálló kockázatokat.
  • Néhány kattintással, egy könnyen kezelhető legördülő menü segítségével rögzítheti a szükséges intézkedéseket, felelős személyeket és határidőket is.
  • A tevékenységeknél megtalálhatja az adott témakörre vonatkozó jogszabályok gyűjteményét és a vonatkozó szabványok számait!
  • A kész, a hatályos előírásoknak megfelelő kockázatértékelést igényei szerint elmentheti, kinyomtathatja. A dokumentumot később bármikor szerkesztheti, módosíthatja.

Mi nyújt az ajándék munkabaleseti jegyzőkönyv komplex szoftver?

A Kockázatbecslés szoftver vásárlói számára ajándék kiadónk saját fejlesztésű munkabaleseti jegyzőkönyv komplex szoftvere, amely nem csak a jegyzőkönyv elektronikus kitöltésére szolgál, hanem egy teljes keretrendszert ad minden megbízója teljes munkabaleseti dokumentációjának folyamatos, átlátható kezeléséhez, rendszerezéséhez is.
A szoftver listaára 18 900 Ft+áfa, amelyet a Kockázatbecslés kiadvány vásárlóinak teljes egészében elengedünk.

Tájékoztatás:

A munkavédelmi törvény IV. fejezet 54.§-a alapján

„(2) A munkáltató köteles minőségileg, illetve szükség esetén mennyiségileg értékelni a munkavállalók egészségét és biztonságát veszélyeztető kockázatokat, különös tekintettel az alkalmazott munkaeszközökre, veszélyes anyagokra és készítményekre, a munkavállalókat érő terhelésekre, valamint a munkahelyek kialakítására. Az értékelés alapján olyan megelőző intézkedéseket szükséges hozni, amelyek biztosítják a munkakörülmények javulását, beépülnek a munkáltató valamennyi irányítási szintjén végzett tevékenységbe. A kockázatértékelés elvégzése munkabiztonsági és munka-egészségügyi szaktevékenységnek minősül. A kockázatértékelést a kémiai biztonság területén a külön jogszabályban foglaltak szerint kell elvégezni.”

Szerzők

Felföldi Krisztina okl. munkavédelmi szakmérnök, munkabiztonsági emelőgép szakértő

Koloszár Béla

Dr. Takács György

Dr. Bánné Koncz Zsuzsa

Kapcsolódó termékek