Kifüggeszthető elsősegély-nyújtási szabályzat

14 900 Ft
Az ár az áfát (5%) nem tartalmazza.
Cikkszám: 1136
Szállítási költség (nettó): 1 690 Ft

Megrendelőlap letöltése

  • Hogyan befolyásolja a Covid-19 a szívmegállást?
  • Mit kell figyelembe venni az elsősegélynyújtás folyamán a higiénia és a megelőzés kapcsán, hogy az áldozat és a segítő is a lehető legnagyobb biztonságban legyen?

 

Többek között erre vonatkozóan is tartalmaznak útmutatást az Európai Újjáélesztési Tanács új irányelvei.

A munkavállalók megfelelő tájékoztatása érdekében a munkáltatónak ajánlott az elsősegélynyújtás módjaira és eszközeire vonatkozó előírásokat falitáblán kifüggesztenie. Különösen igaz ez azoknál a cégeknél, ahol a veszélyes munkakörnyezet miatt nagyobb az esélye egy súlyos munkabalesetnek.

Ugyanakkor egy váratlan szívmegállás nem feltétlenül valamilyen külső hatás eredménye, ez sajnos bármikor, bárhol előfordulhat. Ebben az esetben pedig csak az elsősegélynyújtás azonnali megkezdése mentheti meg az áldozat életét.

Kiadványunkat az új útmutatásnak megfelelően dolgoztuk át, így már a legfrissebb irányelveknek megfelelő információkat tartalmazza.

Kiadványunk célja, hogy segítséget nyújtson azokban a helyzetekben, amikor az élet alapvető értéke, a személyes biztonság, vagy a környezet biztonsága kerül veszélybe. Megtudhatja belőle, hogyan kerülhetők el a szerencsétlenségek, ön hogyan alkalmazhatja az önmentés lépéseit, ha veszélyes helyzetbe kerülne, illetve részletes útmutatást talál benne ahhoz, hogy megfelelő elsősegélyt tudjon nyújtani, ha szükséges.

 

 

Kapcsolódó termékek

Kapcsolódó termékek