Karrier

A Fórum Média Kft. mindig a legmegfelelőbb jelöltet igyekszik megtalálni, tekintet nélkül a jelölt faji és etnikai hovatartozására, politikai beállítottságára, vallására vagy filozófiai meggyőződésére, szakszervezeti tagságára, egészségére vagy szexuális életére.

Kérjük, ne küldjön részünkre olyan önéletrajzot, motivációs levelet vagy más mellékletet, amely a következők valamelyikét vagy mindegyikét tartalmazza: fénykép, érdeklődési kör, hobbi, egyéb olyan adat, amely nem releváns a munkaviszony létesítése, teljesítése, megszűnése szempontjából.

Továbbá arra kérjük, hogy ne osszon meg velünk semmilyen az előző, vagy jelenlegi munkahelyével kapcsolatos üzleti titkot vagy vállalati információt.

Adatait a GDPR (EU  2016/679 sz. rendelete), valamint a hatályos nemzeti jogszabályok és hatósági állásfoglalások, ajánlások alapján kezeljük a pozíció betöltéséig, vagy azt követően az Ön önkéntes hozzájárulásával a hozzájárulásban meghatározott célból és ideig, ha adott ilyen hozzájárulást.

Köszönjük a közreműködését!

 

Jelentkezésével elfogadja a vonatkozó adatkezelési tájékoztatót és hozzájárul adatai tájékoztató szerinti kezeléséhez. Álláspályázatra jelentkezők adatai kezelésének adatkezelési tájékoztatója

 

A Fórum Média Kiadó Kft. a FORUM MEDIA GROUP német tulajdonú cégcsoport magyar leányvállalata. A FORUM MEDIA GROUP nemzetközi kiadóvállalat és tréningcég, amely világviszonylatban 18 leányvállalattal működik. A Fórum Média Kiadó fő profilja szakmai kiadványok, könyvek, magazinok és szaklapok értékesítése B2B direkt marketing technikákkal. A Kiadó a kiadványok mellett szemináriumokat, webináriumokat értékesít.

Ha úgy érzed, hogy szívesen értékesítenéd termékeinket, képzéseinket leendő ügyfeleink számára, kiemelkedően jó vagy az ügyfélkezelésben és jól kommunikálsz, de nem akarsz sokat utazni és éjszaka, illetve hétvégén dolgozni, akkor itt a helyed a csapatunkban!

Értékesítői csapatunk erősítésére keresünk új munkatársat

Telesales Agent

pozícióba.

Miből áll a TeleSales feladat?

Mi szükséges ahhoz, hogy nálunk dolgozz?

Miért éri meg nálunk dolgozni?

 

Gyakorlati információk:

 

Munkavégzés helye:

Budapest, XIII. kerület, központi elhelyezkedés, Metro megálló mellett

Kérünk, hogy jelentkezésedhez csatold fényképes, magyar nyelvű önéletrajzodat a renata.engyel@forum-media.hu email címre.