Hr Business Partner

59 900 Ft
Az ár az áfát (27%) nem tartalmazza.
Cikkszám: 7019

A HR üzlet- és értékteremtő erejének már számos, a szakirodalomban is dokumentált bizonyítéka van. A legnyereségesebb hazai és külföldi vállalkozások már vagy bevezették az Ulrich-féle szervezeti modellt, vagy épp tervezik annak megvalósítását. A koncepció kulcseleme az HR Business Partner szerepkör kialakítása – egy olyan szakemberé, aki a klasszikus HR feladatokon túl a cégvezető üzleti stratégia partnere is egyben.

Hogyan váljunk valódi, üzleti értéket teremtő stratégiai partnerré? Miképp fejleszthető a vezetői kultúra? Hogyan lehet megfelelni az emelkedő munkavállalói elvárásoknak? Hogyan lehet megtartani a jól teljesítő munkatársakat?

Magazinunk megválaszolja ezeket a kérdéseket! Legyen az HR Business Partner magazin az Ön stratégiai partnere!

Miért ajánljuk az HR Business Partner magazint?

 • Megismerheti a már működő, jó gyakorlatot!
  Valamennyi témát – vezetőtámogatás, munkaerő-toborzás, ösztönző juttatás, tehetségmenedzsment, 360 fokos visszajelzés, pénzügyi és munkajogi kihívások, költséghatékony üzleti megoldások, szervezetfejlesztés – a más vállalatoknál már jól bevált módszereken és gyakorlati példákon keresztül ismertetünk.
   
 • Többfunkciós!
  A gyakorlati példák egész sorát felsorakoztató cikkek mellett korszerű és kész megoldásokat biztosítunk – például a toborzási, motivációs és fejlesztési segéddokumentumok, controlling kalkulációk.
   
 • Az előnyökre összpontosítunk!
  Magazinunk a HR-tevékenységek hatékonyságára és jövedelmezőségére összpontosít – arra, hogyan lehet optimálisan kiválasztani az egyes intézkedéseket és megbecsülni annak költségeit.