Gyártóipari munkahelyek higiéniai előírásai 2020

39 900 Ft
Az ár az áfát (27%) nem tartalmazza.
Cikkszám: 837701


Információ

Képzés típusa: Online kurzus
2020-09-08 - 2020-09-22


A leckék szerzője:
Szabó Andrea, munkavédelmi szakember

Jelentkezési lap letöltése

A gazdaság újraindulásával a higiéniai előírások betartása a munkahelyen különösen nagy jelentőséggel bír. Ez a témakör ugyan most kiemelt figyelmet kap, viszont fontos, hogy ezeket a szabályokat bármiféle járványtól függetlenül alkalmazni kell.

Online képzésünkben átvesszük kifejezetten a gyártóiparra vonatkozó rendelkezéseket a személyi higiéniától kezdve a biológiai kockázatértékelésen, valamint a vegyi anyagokra és a legionella fertőzésre vonatkozó speciális előírásokon át a munkahigiéniás ellenőrzésekig.

Az anyagban kiemelt figyelmet kapnak a veszélyes anyagok kezelésénél felmerülő kockázatok és a Legionella fertőzés elkerülésének érdekében teendő lépések.

 

A képzés menete

A 3 leckéből álló e-szeminárium moduljait 2020. szeptember 8-tól kezdve hetente töltjük fel az online felületre, Ön pedig a saját tempójában tudja feldolgozni őket.

Szakmai tanácsadás

A képzés ideje alatt, annyi kérdés küldhet a témában a szakértőnknek, amennyit csak szeretne.

Miért érdemes jelentkeznie?

  • Mert kifejezetten a gyártóiparra vonatkozó előírásokat tekintjük át.
  • Mert a képzés ideje alatt igénybe veheti tanácsadói szolgáltatásunkat
  • Mert a modulokat a saját tempójában dolgozhatja fel, akár otthonról, kényelmesen.

 

A képzés fő témái:

  • 1. lecke: Általános előírások
    • Személyi higiénia
    • Ajánlások a dolgozóknak a személyi higiéniai alapok betartásáról
    • Munkahelyi higiénia
    • A munkáltató kötelezettségei:
    • Biológiai kockázatértékelés
    • Munkahelyek kialakítása a vonatkozó jogszabályok alapján (közös használatú helyiségek: étkezők, konyhák, öltözők, mellékhelyiségek stb.)
  • 2. lecke: Speciális előírások:
    • Fekete-fehér öltözők
    • Pandémia, járványok
    • Vegyi anyagok
    • Legionella kockázatértékelés
  • 3. lecke: Munkahigiéniás ellenőrzés
    • Ellenőrzési rend kialakítása
    • Kérdéslista kialakítása
    • Személyek/ felelősök kijelölése

Kapcsolódó termékek

Információ

Képzés típusa: Online kurzus
2020-09-08 - 2020-09-22


A leckék szerzője:
Szabó Andrea, munkavédelmi szakember

Kapcsolódó termékek