FORUM Szakértői Tanácsadás

Bemutatkozik a FORUM Média Kiadó új szolgáltatása!

65 900 Ft
Az ár az áfát (27%) nem tartalmazza.
Cikkszám: 799720

Vegye igénybe egyszerre akár 10 szakértő szolgálatait és számoljon le a horribilis tanácsadói óradíjakkal!

Munkája során biztosan került már olyan helyzetbe, hogy valamilyen szövevényes kérdésben jogász, esetleg szaktanácsadó segítségét kellett kérnie. Bár a közösen kidolgozott megoldás nagyon hasznos ilyen esetekben, a szakértők sokszor rendkívül magas óradíjat kérnek szolgálatukért. Nem is beszélve arról, ha egy eset összetettsége miatt egyszerre több tanácsadóra van szükség.

Mostantól létezik egy egyszerű, takarékos, de rendkívül hatékony módszer!

Nekünk, a FORUM Média Kiadónál a cég fennállása óta célunk, hogy valódi támogatást nyújtsunk ügyfeleinknek, ezért előfizetőinknek több mint 20 éve biztosítjuk szakmai tanácsadói szolgáltatásunkat. Folyamatosan felmérve az igényeket, most egy új konstrukciót dolgozunk ki, mely keretében BÁRKI igénybe tudja venni ezt a személyre, illetve cégre szabott tanácsadást, ráadásul nem csak egy, hanem 10 szakterület bármelyikében.

A csomagokat úgy állítottuk össze, hogy mindenki megtalálja a számára leginkább megfelelő konstrukciót, legyen szó csak egy konkrét esetről, vagy hosszabb távú együttműködésről.

Nézzen rá a csomagokra!

 

5 kérdéses csomag

10 kérdéses csomag

20 kérdéses csomag

 

 

 

 

 VS.

 

 

 

Külsős szakértő igénybevétele

Témakör

Valamennyi, lentebb felsorolt témában kérdezhet.*

Valamennyi, lentebb felsorolt témában kérdezhet.*

Valamennyi, lentebb felsorolt témában kérdezhet.*

Jellemzően csak egy adott szakterülettel kapcsolatban kérdezhet.

Időtartam

3 hónap

6 hónap

12 hónap

pár óra

Formátum

írásban

írásban

írásban

írásban/szóban

Ár

19.900 Ft + áfa

35.900 Ft + áfa

65.900 Ft + áfa

átlagosan 30.000-50.000 Ft/óra

* Az FTSZ keretein belül a következő témakörök bármelyikében kérdezhet: munkajog, adatvédelem, építőipar, tűzvédelem, munkavédelem, közbeszerzés, köznevelés, pénzügy, kémiai biztonság, közszféra

Mit biztosít a FORUM Tanácsadói Szolgáltatás (FTSZ)?

✔ Mindent, amit egy szakértő tanácsadó: Az FTSZ úgy működik, mintha felkeresne egy szakértő tanácsadót. Írásban felvázolja a problémáját/kérdését, melyre szakértőnk személyre szabott írásos választ küld 5 munkanapon belül.

✔ Rugalmasságot: Az FTSZ keretein belül nem csak egy témában nyújtunk segítséget. Munkajogi, adatvédelmi, építőipari, tűzvédelmi, munkavédelmi, közbeszerzési, köznevelési, pénzügyi, kémiai biztonsággal vagy akár közszférával kapcsolatos problémájával is fordulhat hozzánk!

✔ Megbízható, hiteles információkat: Szakértőink a saját területükön aktív szakmagyakorlók és több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek.

✔ Takarékosságot: Az FTSZ egy olyan rendkívül költséghatékony eszköz, melynek segítségével örökre elfelejtheti a több tízezres óradíjakat.

✔ Szabadságot: A szolgáltatás megrendeléséhez nem kell előfizetnie, nem kell hűségidőt vállalnia. Addig használja, amíg valóban hasznára válik, de bármikor újra vásárolhat egy csomagot!

 

Hogyan működik a FORUM Tanácsadó Szolgáltatás (FTSZ)?

✔ Válassza ki az Ön igényeihez leginkább passzoló csomagot. Az FTSZ keretein belül 5, 10 illetve 20 kérdés megválaszolását kérheti.

✔ Kérdését írásban, az [email protected] címre küldheti a következő témakörök bármelyikében: munkajog, adatvédelem, építőipar, tűzvédelem, munkavédelem, közbeszerzés, köznevelés, pénzügy, kémiai biztonság, közszféra

✔  Kérdését azonnal továbbítjuk a témában leginkább jártas szakértőnknek, aki 5 unkanapon belül részletes, személyre szabott választ biztosít.

✔ Használja ki maradéktalanul a szolgáltatáscsomagot, tegye fel az összes önt érdeklő kérdést!