E-Építési napló

A precízen vezetett e-építési napló az esetleges nézeteltérések, jogviták legegyszerűbb rendezésének alapja. Másrészt olyan nélkülözhetetlen dokumentum is, amely az építési és építésfelügyleti ellenőrzések során mindig naprakész kell, hogy legyen. Milyen felelőssége van a tervezőnek, a fővállalkozónak, az alvállalkozóknak és a műszaki ellenőrnek? Ki milyen bejegyzéseket tehet az e-naplóba? Hogyan garantálható az elektronikus adatok biztonsága? Milyen speciális előírásoknak kell megfelelni a sajátos építményfajták esetén? Mit lát az Építésfelügyelet az e-naplóban? Kötelező-e az építési naplóba feltölteni a tervezési programot? Kézikönyvünk segít az e-építési és a felmérési napló, a szerviz-könyv és a teljesítésigazolás gyakorlati kérdéseiben!

16 900 Ft
Az ár az áfát (27%) nem tartalmazza.
Cikkszám: 55018
Szállítási költség (nettó): 1 690 Ft
Lapozzon bele!

Formátum:

kézikönyv

Szerző:

Dr. Hegedűs Annamária okl. építészmérnök, szabályozási szakjogász

Az E-építési napló egy kézikönyv az e-építési és a felmérési napló, a szervizkönyv és a teljesítésigazolás aktuális szabályozásáról és azok gyakorlati kérdéseiről.

Rég nem látott tempóban változnak az építőipari cégekre és szakmagyakorlókra vonatkozó jogszabályi kötelezettségek. Az internetalapú e-építési napló vezetésének kötelezettségét ugyan már régóta bevezették, de a szabályozás azóta szinte folyamatosan változik.

A precízen vezetett e-építési napló az esetleges nézeteltérések, jogviták legegyszerűbb rendezésének alapja. Másrészt olyan nélkülözhetetlen dokumentum is, amely az építési és építésfelügyleti ellenőrzések során mindig naprakész kell, hogy legyen.

E-Építési napló gyakorlati kézikönyvünk minden szakember számára segít megválaszolni a felmerülő kérdéseket:

  • Mit lát az Építésfelügyelet az e-naplóban?
  • Kötelező-e az építési naplóba feltölteni a tervezési programot?
  • Hogyan garantálható az elektronikus adatok biztonsága?
  • Milyen speciális előírásoknak kell megfelelni a sajátos építményfajták esetén?
  • Milyen felelőssége van a tervezőnek, a fővállalkozónak, az alvállalkozóknak, a műszaki ellenőrnek?
  • Ki milyen bejegyzéseket tehet az e-naplóba?
  •  

Miért érdemes az  E- Építési napló kézikönyvet választania?

  • Lépésről lépésre megismertetjük Önt az e-építési napló használatával, és külön felhívjuk a figyelmét arra, hogyan kerülhetőek el a legtipikusabb hibák!
  • A kiadvány mellé most ingyenes szakmai tanácsadói szolgáltatást is biztosítunk!
  • A munkáját megkönnyítő iratmintákhoz – építési napló, felmérési napló, teljesítésigazolás, jegyzőkönyv- és nyilatkozatminták – is hozzájut!

Formátum:

kézikönyv

Szerző:

Dr. Hegedűs Annamária okl. építészmérnök, szabályozási szakjogász

Kapcsolódó termékek