Bérszámfejtési szakértő online képzés január végén

Fórum Média 2022-01-10

A minimálbér 2022-es változása és ennek nyomán a munkáltatói terhek csökkentését célzó járulékcsökkentések felkavarták az állóvizet és komolyan befolyásolják a bérszámfejtéssel foglalkozó szakemberek munkáját.

A bérszámfejtés során egyszerre kell alkalmazni a munka törvénykönyve, a Tbj., a Szocho. és EKHO rendelkezéseit, most pedig még a veszélyhelyzettel kapcsolatos átmeneti szabályokat is. Ráadásul figyelembe kell venni az egyes munkavállalók egyedi helyzetét, például hogy kinek milyen bérpótlék jár az adott hónapban, illetve a járulékok, hozzájárulások rendszerét.

 

Átfogó, intenzív gyakorlati képzésünkön áttekintjük a főbb szabályokat és részletesen, konkrét példákon keresztül mutatjuk be az alkalmazásukat.

A kurzus 6 db írásos tananyagból és 2 félnapos online  workshopból áll, felmerülő kérdéseidet a kurzus teljes időtartama alatt felteheted szakértőnknek.

 

Milyen előnyökkel jár a képzésen való részvétel?

  • Megismered azokat az aktuális változásokat, amelyek komolyan befolyásolják a bérszámfejtéssel foglalkozó szakértők munkáját: így a minimálbér és a garantált bérminimum 2022-es változásait, valamint a munkáltatói terhek csökkentését célzó járulékcsökkentéseket.
  • Az írásos tananyagok az online előadások után is a rendelkezésedre állnak majd.
  • Amennyiben bármilyen, bérszámfejtéshez kapcsolódó kérdésed lenne, választ fogsz kapni rá!
  • A képzés végén személyre szóló Oklevél tanúsítja majd az intenzív kurzus sikeres elvégzését.

Téged is érdekel a képzés? Kattints a részletekért.