20 évesek lettünk, ünnepeljen velünk!

Fórum Média 2020-09-10

A Fórum Média Kiadó Kft. a németországi székhelyű FORUM Media Group tagjaként immár 20 éve jelentet meg Magyarországon olyan hiteles szakkönyveket, üzleti folyóiratokat, amelyek éppen ezt a célt szolgálják. Cégünk a kezdetek óta számtalan piaci vállalkozásnak és a közszférában tevékenykedő szervezetnek nyújtott eddig is nélkülözhetetlen segítséget.

Most a jeles alkalomból különleges kedvezményeket kínálunk 2020.09.20-áig. Születésnapi akciónk keretén belül minden második előfizetéses kiadvány 50% kedvezménnyel vásárolható meg.  Képzéseinkre pedig minden 3. fő ingyen regisztrálhat. *

Ünnepeljük a 20. születésnapunkat együtt nagyszerű jubileumi ajánlatokkal!

 

*A Születésnapi akció  csak a 2020.09.20-áig leadott megrendelésekre érvényes! Az akcióban minden második kiadvány 50% kedvezménnyel vásárolható meg. A kedvezmény az olcsóbbik kiadvány árából, a webshop kosarában kerül automatikusan levonásra. Az akció keretein belül képzéseinkre minden  harmadik jelentkező ingyen regisztrálhat. Az akció, csak az újonnan rendelt termékekre és szolgáltatásokra érvényes. Meglévő előfizetések meghosszabbítására a kedvezmény semmilyen módon nem vehető igénybe. Jelen ajánlatunk más akciókkal nem vonható össze.